Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Cuvajte Republiku Srpsku"... E moj Covicu, jeste da je politika *urva, ali si ti medju politicarima najveca... Disi malo...
@south1, trebalo je, ali je Covic morao tada, kao i sada, "Cuvati Republiku Srpsku". Da su Bosnjaci pobili ove Hrvate, sada nebi mogao ziviti od Covica i svih HDZ-ova, bila bi vriska do neba, "10,000 mudzahedina" i sta sve ne, a gle cuda, niko se ziv sada ne oglasava... Samo kazem..
Zlikovci, rs je nastala na ovakvim zločinima, narod pobili i rastjerali. I ono bi da se otcijepi???
samo ih deri
Hoće li se Ćirilo Čović oglasiti u vezi s ovom optužnicom???
Smije li iko od hrvatskog vrha, u Hrvatskoj, ili u Bosni i Hercegovini osuditi ovaj zlocin nad Hrvatima? Smije li? Ili je strah od Dodika stvarno toliki? Ili ovo nisu bili pravi Hrvati? Ili su jednostavno bili na zemlji koju su Boban, Covic, Plenkovic, Milanovic, "sisara sa 10,000 mudzahedina" namijenili Dodiku, te je na neki nacin to opravdano? Moraju se cuvasti tekovine Republike Srpske? Sramota, zar moze covjek toliko nisko pasti...
Hvala na informacijama evo već se pakuju preko drine da idu. Pozz
Gromoglasna tisina Hrvata... Stvarno tuzno da Covic i HDZ ne mogu smoci snage da osude ove zlocine. Gdje su sada Covic, Plenkovic, Milanovic, ona sisara sa "10,000 mudzahedina"? Tuga i jad... "Cuvajte Republiku Srpsku"...
Kad Kajgana želi loviti Bošnjake onda prvo pošalje SIPA-u da ih pohapsi potom slijedi optužnica. Kod Srba radi obrnuto prvo im obznani da će im biti potignuta optužnica a onda slijedi njihov masovni bijeg u majčicu Srbiju - po sistemu "Drina nije granica".
Ima li neko ko nije ubijao, silovao i pljačkao
I nije nastala na ratnim zlocinima I Genocide??
Stravičan zločin. Đikani su sotonske zvijeri.
Podignite optuznicu protiv Dodika za njegovu retoriku i destabilizaciju u BiH jer ako se on ne zaustvi milom ili iza resetaka , nedaj boze da se ovi zlocini ponove . Zelim svima gradzanima u BiH sretnu novu godinu ida razumne glave ne nasjedaju na retorike.
opet ce ih pustiti..ovo je samo da se inisti proces i da vise ne budu procesuirani..sve vidjeno ranije
Tako tako pa da im ne naumpane nikad vise ratovat i zločine pravit pogotovo ne genocid...
Moze svaka gudala da vidi kako zlocinci ipak imaju ime i nemogu se sakriti. Takve i porodica prezire... Treba se uvijek razmisliti da nista na svijetu nemoze opravdati zlocin.