Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Šabiću bolje da si u Čeliku ostao :D
@Chiwwi kakav mozak 🐥
@Chiwwi smesan si stvarno, a ja sam par puta prokomentarisala na ovom portalu pa evo i sada cu ponoviti, nedaj Boze da su svi srbi kao ti. Probaj biti samo malo covjek i da ne generalizujes na taj nacin.
Neki dan Amerika isporućila Edina Džeku zbog ratnog zločina, sad priveden Nermin Šabić, još samo fali da švabe uhapse Sergeja Barbareza
Ja ne razumijem, sta je to i ko je toliko sposoban i na koji nacin uspijevaju da ljudima mozak ispiraju na tako gadan nacin. Ovo treba zatvoriti i ne dati mu da vidi ni sunca ni mjeseca dok god je ziv.
I zbog ovakvih konjusina cijeli svijet prica kako se 'Bosna radikalizuje', kako je 'Bosna leglo terorista', pa onda tu jos dodas nase ratno-huskacke politicare (jer su strane novine takodjer prenijele kako u Bosni opet prijeti rat) i onda se mi cudimo zasto nam je ekonomija propala i zasto je najjaca svjetska kompanija koja je dosla kod nas jbn Deichmann. Pa ko ce ulagati u zemlju sa ovolikom stopom korupcije i pritom ne znas sta ce sutra u njoj da se desi?
@Chiwwi Pazi Boga ti, imao si vremena i vic da smislis :P
bice toga jos vise s obzirom koliko arapa turaka i cecena prolazi kroz filđanistan.
hoce on da kritikuje mesu. savez ima moc :D
Kakve optužnice ba , fakaliju samo " poslat u Kanadu" !
cuj predlozena samo jedna godina zatvora za prikljucenje najozlaglosenijoj teroristickoj organizaciji na svijetu...pa vise ces zatvora dobit ako bilo kojeg ministrica nabijes nogom u uhljebljenu guzicu...
treba kazne povecat. nije godina nista za takve budale. bas ce se opametit
bacanje svinjama je metoda kod vas bosanskih srba jer vi ste se srasli sa svinjama. ali ja govorim o civiliziranom drustvu kao sto je FBiH i ostatak evrope a ne o TORU zvanom rs na celu sa veprom dodikom. samo jace zatvorske kazne
chiwi dosadan si sa tim clankom koji nema veze sa ovom temom. lijepis taj clanak na sve teme na klixu vec mjesec dana tako da si dosadan. ako ne znas nista argumentovano rec i napisat ne pisi ni gluposti
Ko fol trener i fudbaler a ono vehbija. Koga lazes !?
Posaljite ga na Referendum,..hahahahaa
Bosnje
mjesto zatvora .. bacite ga iz aviona slobobodnim padom i mjerite koloko more oskocit. :))
Iz Sarajeva islamski borac krenuo u ISIL, a Bakir upravo za govornicom UN izjavljuje da će boriti protiv ISILa ?? Da Izetbegović opet malo ne lagi ?
To je njemu babo ostavio u amanet i federaciju i munđe
metak u celo i rijesena stvar...sve ove radikaliste treba ili pobit ili protjerat :)
dodje li mu kakav rod rodoljub sabić.poturice jadne.sabica ima po srbiji pravoslavaca dosta.ovome se praded poturcio,a mislim da se zadnji srbin u raskoj poturcio 1907g.