Zbog zloupotrebe položaja
0
Podignuta optužnica protiv Harisa Bašića
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte zaboraviti da je tokom svog mandata u Ministarstvu za rad sa izbjeglicama sa Kosova imao slicne afere ali... tresla se gora i ... nista. Covjek raspolaze bezobrazno velikom imovinom. Tuzilastvo bi trebalo uzeti i uporediti imovinu od prije rata i sada.
da hocu protiv nekog da govorim reko bi mu to lično a ne ko pizda krijuci se iza nekih nikova.
@? B*a*l*ijan*deru, jesu li te to poslale SDA ba*l*ije da malo branis ovog bandita? Ako, ako.... tako vas je Alija Srbin naucio... kradi, otimaj, kada se zapuca - u podrum, a kada te napadnu reci \"bitno je da je nas\". J8XEbem li vam staru u usta sugava! Sto ti ne stavis ime i adresu?... da mozdna nije Dalmatinska? (tu ovaj SDA ba*Xija zivi)
To je bilo kad\' je Bog prvog co\'jeka stvorio... Adema... Adem se zvao dobro se sjecam. Sve mu pruzio, vas rahaluk... i pojest\' i popit\' i zenu mu stvorio, samo u nekak\'e jabuke da ne diraju, eto biva k\'o to su Bozije jabuke ... to da ne dira a drugo je sve njegovo. Eh, ta zenetina navrati Adema da tragaju jabuke. Bog to vidio, dje nece jel\'? Naljutio se i kapak.....nesta rahatluka, nesta svega. I od tada se coj\'ek pati, zivi i mre k\'o i svako drugo hajvance. Sve zbog \'ote zene.
zašto pametnjakovići ne upišu svoje ime i prezime pa onda seru?
Klasika. Bošnje se prodaju, malo Hrvatima, malo Srbima... Ko nam je kriv kad nemamo identitet, kad smo uvijek roba...
odatle se dakle vozi a8 koji je kostao kako on kaze 270,000 KM, super! sad ga prodaje krmak, za 70,000, vjerovatno da moze sebi kupiti novi!
@Bosanac..kako sta je sa Covicem, pa eno mu se sudi zajedno sa Bicakcicem ,redovito sjedi u optuzenickoj klupi
Haris Basic ?! Obicna slina, covjek koji prije rata nije imao nista, a sada ima sve... Pa krenimo redom... Kuce, Stanove, Apartmane na Bjelasnici ( iznad hotela Srebrna lisica ), Auta ( Koliko znam i cesto s emoze vidjeti po gradu u zatamljenom Audi A8, i parkira ga gdje mu se cejfne ), ima i svalerku, licno sam ga vidjeo u Academia Caffe, sa plavkom.... Ovakav zvaljo, a ima i svalerku, ye.bo ovu drzavu... Gospodine Dodik, odcijepite se, ne treba nam ovakva drzava....
Opet se progone ugledni bosnjaci BIH4EVER!
Covjek raspolaze bezobrazno velikom imovinom. Nekretninama i pokretninama. Mijenja bijesne i skupocijene modele \"audija\" kao carape. Zaista bi trebalo provjeriti odakle sve to ovom prijeratnom kokuzu? Nesumnjivo da mu je SDA omogucila da protuzakonito istovremeno (u sukobu interesa) obavlja (vise godina) \"poslove\" u nekoliko drzavnih institucija i profitabilnih kompanija (Lutrija BiH) u kojoj je, btw., udobno i za basnoslovno visoke plate smjestio najblizu rodbinu (brata i druge najblize srodnike). Tuzilastvo bi trebalo uzeti i uporediti imovinu od prije rata ovog lika sa fotografije. Tu nesto opasno smrdi i vrlo jasno govori o cemu se radi
članak je nejasan i nedorečen pa se iz njega ne može zaključiti o čemu se u stvari radi, tj.da li je ta dozvola izdata da uvede konkurencija ili ga tuže monopolisti. stvarno, zna li neko o čemu se ovdje stvarno radi? za sa-x kao i do sada 0 bodova.
Stvarno su ovi Skutori ugrozeni ,pa im bosnjaci namjestaju poslove. Borise sa je vise sa tim mnogobrojnim istragama protiv D.Covica,cudi me sto vam to nepolazi za rukom nikako.
Marvo prevarena, spremi vjesala ili streljacke vodove za one koji su te na dno gurnuli!
M a j ku li mu mrtvu i dijete!