Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poreska prevara Potkupljivanje, korupcija i politička prevara Prevare i krađe zaposlenih, Lazni Stecaji Prihvaćanje mita Zamjena redoslijeda usluga Činjenje usluga određenim ljudima Zloupotreba sistema za protivpravno dobijanje imovinske koristi Svi ovi oblici kriminala, imaju pogubnij uticaj na drustvo u cjelini (posebno za nase), za razliku od stigamtizirane biljke, koja ce inako za par godina, globalno biti legalna.
ja čitao da je indijska konoplja ljekovita biljka ,naučno je dokazano da ta biljka liječi rak odnosno tumor,međutim farmaceutska industrija je nedozvoljava zbog toga što bi totalno propala ukoliko bi tu biljku počeli ljudi koristiti u medicinske svrhe