Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo bravo za Tužilaštvo.A sad su na redu oni što idu ubijati po Ukrajini.Jel' tako Gorani (Zubac i Salihović)?
Allahu ponizi baliju čamparu i njegove sljedbenike na ovom i na onom svijetu i iskušaj ga velikim problemima u životu. Amin.
Što vi volite jednu napaćenu primitivnu radnju opravdavati drugom. Po meni je glup svako ko ode na bilo koje strano ratište, poginut zbog nečijih ideala. Smješno šta drugo reći.
svima koji obilježavuju sretan 10 april ili 10 travanj
a u stvari nisu ni bili,nego navodno samo u pokušaju odlazak..a ovaj jedan nije ni pokušao...uglavnom namjeste optužnicu
:)
eeeeeee Bosnjaci Bosnjaci opet vas udbasi karaju sta je sipa? sipa je cetaljska organizacija, potvrdjeno mnogo puta. Ko radi tamo? Cetalji. Nikad se opametiti u p... materinu
balonja pitaj staru ko ti je otac
da ti pojasnim sta je sipa? ili da se vratis namoje komentare gdje opisuje ovaj slijed dogadjaja pa povezes 2 i 2! Nije tesko naci a usta malo sveži.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo SIPA,još samo da sud dobro"odreže"kazne,samo naprijed