Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto skupljaju "materijal" za novi zatvor u izgradnji
Tužiteljstvo i Sud Bosne i Hercegovine, te Državna agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA) imaju izvorne nadležnosti za ova krivična djela i neka rade svoj posao, a ne da entitetski mup šalje policajce u misiju zastrašivanja povratnika.
Da, da, upravu si, psi laju iz entitetske vlade i policije.
užiteljstvo i Sud Bosne i Hercegovine, te Državna agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA) imaju izvorne nadležnosti za ova krivična djela i neka rade svoj posao, a ne da entitetski mup šalje policajce u misiju zastrašivanja povratnika.
Kome danas treba sarajevski proces.
e sada i u zatvor da se strpaju
Bakire salji advokate!
Tužiteljstvo i Sud Bosne i Hercegovine, te Državna agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA) imaju izvorne nadležnosti za ova krivična djela i neka rade svoj posao, a ne da entitetski MUP šalje policajce u misiju zastrašivanja povratnika.
Nema veze, Bahke je sejvojr za teroriste