Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne tu.gujte Bo.snjaci.. mozda i niste ne bude od sveg posla.. znamo mi da je vama dobro samo kad je drugima lose i da ovakve vijesti vam skra.cuju ziv.ot.
ajde, Bosnjaci ne sekirajte se unaprijed. Mozda ipak nece naci naftu. :)
greška sine, to je RUSKA nafta, raspitaj se malo.
SRPSKA NAFTA :) MUSLINDZOSI PATITE. \"AaAaA placem i dugujem, AaAa\"
mislim da bi najviše gasa našli u Dodickovom šuppku ...
i eto ode 41 milion KM iz BIH izvinjavam se postotak provizije ce ostati u domacim rukama... provjereni recept...u budzetu izdvoje sredstva za neka tamo istrazivanja.... pojavi se strana firma koja preuzme taj posao i taj novac... za taj novac 41 MILION KM, ce predati par stotina ilii hiljada stranica nekih IZVJESTAJA, ELABORATA ( DIPLOMSKIH ) i predati ih na dalje razmatranje... i8 s tim posao e zavrsen...a pare OPRANE :-)
Ko se to usudio tražiti srpsku naftu u svetoj srpskoj zemlji?
sad ce nafta biti 1KM :)