Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa taj drugi svjetski kao da je trajao do 1950-e evo ova dzamija srusena 47-e, Sinan-pašina u Mostaru 49-e i slicno?
turbe na mjestu sadasnjeg higijenskog zavoda dzamija na mjestu sadasnje skenderije... primjera ima, sta je bilo s tim ljudima? koliko treba biti poremecena ideologija da rusis objekte stare 500 godina
Slika 3. lijevi lik Glupava faca....check Crna tekstura lica...check Jeftina jakna....check Musliman 100% I onda recite Ante 'vaki, Ante 'naki.
Nije ni dan a vec vakvi accc
Bogami ovaj lijevi sa druge slike moga bi biti tvom Covi u rodu
Fino je dzamije graditi, ali zar nije potrebno fabrika za proizvodnju, i Poslanik je rekao da sebi prvo obezbijedimo normalan zivot, pa tek onda dzamije. Nece ti dzamije placati trokove i hranu
ZEMLJA KOJA GRADI ISKLJUČIVO BOGOMOLJE I NARODNE KUHINJE! SVAKI DAN IH JE SVE VIŠE I VIŠE KAO ŠTO JE SVAKI DAN SVE VIŠE I VIŠE GLADNIH, SIROMAŠNIH I BOLESNIH LJUDI KOJI BUKVALNO NEMAJU DA JEDU.
problem preuredjenje djela samog centra grada koji vise lici na ***niju ? problem rekonstrukcija objekta koji je star gotovo koliko i sam grad ? problem rekonstrukcija objekta koji je na tom mjestu stajao 400 godina i srusen u blizoj proslosti ? e svasta. PS zemlja ne gradi bogomolje(bar ne dzamije) izuzev onih koje su imale kulturoloski znacaj a koje su srusene od strane onih (anti)fasista kojima su smetale,a ove nove hvala Bogu grade dzemati,narod i sl.a ne drzava.
GLEDAJTE DA BUDE ŠTO BOLJA, ŠTO LUKSUZNIJA BEZ OBZIRA NA VELIČINU, GLEDAJTE DA JE POZLATITE, I OKO NJE POREDAJTE NEKOLIKO KONTEJNERA DA JADAN NAROD IMA ŠTA BILO POJESTI.
Ma ja, svakako imamo i previše parkova, a džamije nigdje!
sada će biti starija nego što je bila..a bolje da ne pišem dalje....
Odlicna zamisao. Parkova svakako ima i previse. Zivim ljudima ne trebaju parkovi nego groblja i dzamije.
Kako je deflorator pristojan mladic. I njega je dragi bog stvorio iz nekog razloga, samo njemu znanog. Dolly, nadam se da u Sarajevu jos ima onih koji bi radije sa tobom sjedili ispod nekog starog drveta, nego ga sjekli, iskopavali zaboravljena groblja i podizali sedamhiljadasestopedesecetvrtu dzamiju :-) Ako nema, dodji kod mene. Naci cemo neki hrast, izvrndupeciti se ispod njega i bas nas briga.
Umjeto da se park obnovi, jos jedna gradjevina... Zalosna drzava.
dobra vjest
dobra vjest
Evo sad sam poslao novac preko PayPal novinarima Klix-a da zakljucaju komentare gdje se spominje moje ime. Zelim da budem amoniman.