Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nema za heroin?
Opet ce znati koga ce smjeti zaustavljati...
Treba ih usput testirati i na HIV. Sve sami napuhani pederi koji su kupili vozačku za dvije joje.
ALO KOLEGA IMAMO DVOJICU CELAVIH, NASLI SMO IM NEKO LISCE KAZU DA SU PIJANI, STA DA RADIM KOLEGA MA UDRI KOLEGA DA ZARADIMO LEBA
heroin se u ljudskom organizmu metabolizuje u morfin,a posto je jedan od testova na metamorfine znaci da ce,fakticki,biti testirani i na heroin (opijate). test na lsd je (skoro) nemoguc posto je kolicina koja se konzumira kao \"trip\" izrazena u mikrogramima,i oko 70% iz organizma izadje u prvih 45 minuta nakon uzimanja.Kazem da je skoro nemoguc jer se prisustvo lsd-a u organizmu moze ustanoviti u specijalnim,laboratorijskim uslovima. Znaci,biciklista ne brini za kazne,ali biciklisticku kacigu preporucujem.
Nema veze, samo ću cugat...
kako je tanka ova droga kod nas bice dobro ako bude i jedan pozitivan test
sve sam vas zapamtio i sve cu vas pohapsiti (ili cu vam uzeti 20KM da se dogovorimo)!!!
uuuu bas smo se prepali, za petobu drot zaboravi majku svoju, a o testu da i ne pricamo ma.u li im korumpiranu
treba biti savjestan i odgovoran prije svega prema svom zdravlju i traziti da pred nama pripreme tu stvarcicu kako bi znali da je 100% nova i sterilna,jer me ne bi iznenadilo da imaju neku uputu da stede pa da ih primjenjuju na vise osoba...
Inspektor je na heroinu, zato i ne postoji test na to ;)
http://www.youtube.com/watch?v=6yT231QyXDU
Sta ti je p.a.p.a.k,sta psujes,hebo ti svome ocu kcerku
Nije mi jasno šta je sa osobama koje su se nalazile u prostorijama u kojima se koristila, recimo marihuana, i koje su pasivno bile izložene toj supstanci. Neosporno je da ce se tragovi marihuane naci u krvi, urinu ili slini te osobe.
Ovo je fakat oholo.. nema vise siljenja vuspre i gledanja seka iz autica..
sta cemo sa ljudima koji imaju problema sa nesanicom, depresijom ili unutrasnjim nemirom koji u apoteci uzimaju tablete koje sadrze benzodiazepine?
Svaka cast !!!