Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da ovdje niko nemoze iznijeti svoje misljenje pitam administratore sto ostavljaju samo komentare koji se samo njima svisaju.
Ovom, kako netko rece Salki dinamitasu, netreba zatvor, njemu treba psihijatriska pomoc. Covjek nije bez razloga napao do zuba naoruzanog \"neprijatelja\" -) Dakle lijecenje na prvom redu, a ovi sto bi ga kamenovali i slicno, nista nisu bolji od njega!
Dok su ovi idioti terorizirali samo Hrvate po Bugojnu nitko ih nije dirao nego su ih svi podrzavaliTek .sad kad su ubili policajca na poslu potali su teroristi
salko dinamitaš
bacite ih lavovima !
Ove zlocince su proizveli zlocinci iz 93, oni koji su sada npr profesor, ministar itd.Pravda je ipak dostizna nadamo se.I za ove iz 93.nekima muslimanima u Bugojnu je vec jasno sta su radili tada i zasto
Pošto ne priznaju sud osim šerijatskog suda onda im treba omogućiti pravedno šerijatsko suđenje. Evo ja ću baciti kamen prvi ako je to problem.