Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce se u FBiH suditi pucistima?
SNSD to planira godinama u BIH pa nikome nista.
Ekstremna desnica jer se bori protiv masovne ilegalne migracije iz afrike i azije uglavnom mladjih vojno sposobnih muškaraca, jer se bori protiv lgbt degenerizme i njihovog agresivnog nametanja i u vrtićima i u školama, jer se bori protiv leftardskih debila a za spas porodice i njenih vrijednosti!?
Penzioneri revolucionari.
Glupost. Poklonici Amerike se prepali da će uskoro u zatvor jer uništavaju svoju državu po nalogu amerikanaca, pa sada smišljaju kako ocrniti opoziciju.
Ja jake opozicije, kad moraju praviti drzavni udar da bi dosli na vlast
Putlerovo maslo.
U BiH planiran državni udar pa ministar Konaković brani zavjerenike jer je jedan od njih.
To su "prijatelji"
Slusam jarana jutros, kaze na ovu vijest da im treba obje ruke odsjec' a ne samo desnicu....