Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOVOLJNO JE RECI DA JEDAN DEO BOSNE NOSI IME KOJE JE VEZANO ISKLJUCIVO ZA SVETOG SAVU! A DA JE HODIO...NARAVNO SRPSKA ZEMLJA BILA I OSTALA!
EMINA JESI IZLECILA ONU BOLESCENU U PYCEKTINI?
11.Juli 2012.ČEKAMO VAS!
Svet Sava pedercina prava -_-
pa eto, i selo ce dobiti asfalt
@Jale: pa kad su Srbi samo pravoslaviziranih plemena i naroda na Balkanu (Vlaha, Ilira (Albanaca), Tracana, Cincara, pa i Turaka) sta drugo da ocekujemo. Pravoslavje = srpstvo.
nego sta je bio, pametnice nasa?
Pa ni sveti Sveti Sava nije bio Srbin a ni pravoslavac, zatucana budalo.
vidis taj tvoj pegamber nije Bosnjak maloumni stvOre...
Cuj Sveti Sava im se zove glavna ulica, haha, pa ovi vlasi su stvarno totalno poremeceni... ovo kao da se u npr. Travniku glavna ulica zove npr. Muhameda Pejgambera ili tako nekako :) vlasi bolesni ste, lijecite se.
pa oslobodila braca Srbi od mudzahedina i danas tu zive hriscani...vidis da moramo sve nanovo praviti jer gdje su dominirali mudzahedini...tu Bog dragi ne moze popraviti
Otkud Sveti Sava u Zvorniku. Smiješno, pa zar to nije grad u državi Bosni i Hercegovini a ne u Srbiji.