Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
25 godina od rata je prošlo... 25 godina... A mi još živimo od kredita, imamo 5 milijardera, 3 tora i tri čobana, 500000 djece koja sanja da je život negdje drugdje i platu od 400 eura ako imaš sreće. Jbli vas ratovi, jble vas granice, zastave i himne, jbo vas rezervni sastav policije, jbla vas politika i plavo i crveno svijetlo na autu iz pratnje, jbo vas tabloid i kriza vlade i jble vas akcize. Halali Bože znam, ramazan je.
@maximos Nije to samo ovdje, pogledaj sve zemlje bajne jugoslavije, 50 godina su lagali ljude da je dobro.
Trotuar od 30metara ispred predsjedništva koštao 350.000 ahahahha a za aleju izdvojili stoju...
@Taxista357 jbg, kakvi konji seru po tom trotoaru a kakvi po velikoj aleji
Šta li će tu smlatiti, s obzirom na stanje, prije svega samog drveća ? Vrlo sam sumnjičav da će se tih 100000KM ikako korisno spičkati...
neki dan citam da je u ruandi bio genocid 94 sa 800000 ubijenih.. a prije par mjeseci poslali satelit u svemir da u ruralnim podrucjima imaju internet.. to ti je kad glasas za lopove i kad pusaci finansiraju kriminalce.. sto vise pusaca to bolje za ovu vlast..
znaci jedan kiosk od Hubijara vrijedi ko dvije i po Velike aleje, aferim Tuzilastvo KS, aferim MUP KS, Aferim FUP, Aferim SIPA
Vidi bogati,ja sam mislio da na ovoj aleji Arapi napravilI kuce I doselili se na stotine,doduse citao sam Avaz..
malo je to novca, ako ne bude kostalo minimalno 3 miliona onda nesto nije uredu
Kako ih vise nije stid nije mi jasno?
Jebte me ako vec negdje ovo.nisam procitao, jos prije mjesec dana.Kontam do sada su zavrsili, garant. Fatamorgana.
Kol'ko je tu neko dobar? :(