Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIDI JEDNU STVAR, GLASALI SMO TAKO ... :)
svaka vam cast, dok je vune sisace se ovce ;) a kad nas vec derete, a nama ocigledno nesmeta onda bih vam predlozio startnu platu od 2000 eur uzmi papka kol\'ko mozes
P.I.P.O. J E B O TI IZDANAK ŽELJINE ŠKOLE FUDBALA MAJKU MAJČINU! KLOCINA NAD KLOCEVIMA!
Ma nije istina federacija je u krizi, bolje kanton zivi
Htjeli ste \"drzavu za covjeka\", ETO VAM JE, UDRUZILA SE SA NACINALISTIMA! TOLIKO, SELAM!
Nisam ni sumnjao.
@ateista ma kakvi ja trcim i prdim i usput da ti kazem, smetaju mi i ateisti
@Prdo \"mrzim sve kojima je poso u sjedecem polozaju\" Ti pretpostavljam radis u lezecem, sto ti i nick govori.
mrzim sve politicare, sve profesore, sve fakultetlije, sve doktore, mrzim zlatku lagundziju, mrzim bakira izetbegovica, smeta mi rejs ul ulema, mrzim sve kojima je poso u sjedecem polozaju, idu mi na zivce pravnici jer nemaju pojma ......itd, itd !
Bit ce dobro. Neka samo umru penzioneri, neka se oni nasi u dijaspori nikad ne vrate i niposto neka ne salju pare za rodbinu, neka se radjaju samo muska djeca, zensku pobaciti, a one sto stasavaju sterilisati hitno. Voditi brigu samo o kucicima i politicarima.
... a prema vlastitom priznanju, za nerad je dobio gotovo 10 hiljada eura. Odlučio je dati otkaz. Još bi bolje bilo da je vratio te pare !
ljudi moji, ako je ministar pametan, sta ce mu savjetnik ????? svaki od ministara bi trebao proci test inteligencije i potpisati se da smatra da je u stanju obavljati svoj posao. ako nece da potpise, i nece da obavi test inteligencije, onda ni glupom ministru jedan savjetnik ne moze pomoci !!!! drugim rijecima: ako je ministar glup - onda nije za rad u ministarstvu !!!!
Ma nama ne bi pomogli svi nesvrstani,sa Napoleonom taktičarem,Hitlerom istrebljivačem i budžetom Kuvajta!1Treba sve te foteljaše poslati u dobar kamenolom pa neka tamo zarade platu!!!
Priznajem javno da sam magarac 007 jer sam 35 godina redovno išao na posao i pošteno radio. IA IA IA IA
RADIO SLOBODNA EUROPA donosi intervju sa stanovitim Zvonimirom, nekadašnjim savjetnikom u jednom BIH ministarstvu koji je dao otkaz nakon samo dva mjeseca za koja je dobio oko deset tisuća eura plaće. Na mjestu savjetnika bio je u prethodnom sazivu federalne vlasti. Zvonimir se vratio svojoj struci jer je bio razočaran pasivnošću tadašnje vlasti, a za Radio Slobodna Europa otkrio je što je točno radio za pet tisuća eura mjesečno: \"Mogu reći da je bio ogroman broj putovanja, hodanja, mlaćenja praznih slama po svijetu, da je to strašno, tipa Kine, Japana. Ako neko ozbiljno misli sebi neku karijeru razvijati ili da nešto nauči, to je zaglupljivanje. Ništa ti ne radiš konkretno. Ti šutiš, jedeš, piješ, hodaš, računaš dnevnice\". \"Nema kraja, samo se šaltaš iz jedne institucije u drugu, iz treće u četvrtu. Samo su različite institucije, različiti nivoi, različiti nazovi entiteti, ili državni ili entitetski
A tko će hraniti te korisnike?? Neka hvala... Vaši jadi, vaše muke.. Ovog Zvonimira treba za predsjednika..
HA?