Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....kad bi izbori mogli biti češće.....
@Klixan Bas da je tako i nije. Veci gradevinski radovi trebaju vise godina da se zavrse a gradnja se nerijetko planira vise izborni perioda unaprijed. Samim tim ne mozes biti soguran da ces bas ti biti na vlasti kada se projekat privodi kraju. Takode se za vece projekte trazi dogovor preko partijskih granica da nebi bilo politickih blokada u slucaju promjene vlasti.
Ma slazem se ja sto se tice manjeg sredivanja i uredivanja ali ne vecih radova. Tu neki lokalni politicar nema puno udjela ni prava glasa.
MA dzaba im sve to kad Hrvatska nece da gradi most kod Gradiske vec 5 godina zavlaci.Hrvatska racunica je jednstavna,most na Savi kod Gradiske mogao bi da skrene saobracaj prema moru kroz BiH.I tako bi BiH mogla da im otme nesto para,jer bi sigurno putarina bila jeftinija nego u Hrvatskoj gdje deru ljude ko mlade majmune.
Ма не вјерујем, па Хрватска је јо од `91 набољи пријатељ и савезник босне... :-)
@januardeveti jest ali za budaletine i idiote.Politika Alije je bila ajmo prvo sjebat cetnike oni su opasniji pa cemo onda ustase,njima cemo klimati glavom jer moramo.Alise zajebao Ustase su najgora sorta olosa sto postoji na ovoj planeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
koliko je zaduženje po glavi stanovnika?
znaci, put sarajevo-banja luka ce sad krace trajati... to je bitno... ipak radi se o dva najveca grada u drzavi! jos da zavrse zenica zepce makar, onda ce sve to bolje izgledati
Svaka cast za RS koja je pokazala da su joj infrastrukturna ulaganja prioritet. Naravno, jos dosta planiranja i rada predstoji.
36 km....bem ti...bolji nego oni od Zenice do Kaknja.... znači 15 godina još
Bravo za BiH :D
pod uslovom a ne 'pod uslobom' novinari klix-a, pazite malo na gramatiku i pravopis 😎
ista je cijena.
Ja kao Europljanin i intelektualac koji često putuje,toplo pozdravljam svaki izgrađeni metar autoputa od Triglava do Đevđelije.Zato dragi moji uživajte u vožnji i ne zamarajte se tenkovima ratovima i ostalim glupostima.
Nisam znao ni da se radi na ovome... Svaka čast!
Novinarka Lejla voli da nosi dildo a glavi.
:)
Autoput će služiti za pristizanje srpsko ruskih trupa, jer Hrvatska planira napad na BAnja Luku ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/36577/sokantan_naslov_u_vuchicevom_tabloidu_hrvatska_hoce_rat_priprema_napad_na_zapadni_dio_republike_srpske.html
ne lupaj, ruske trupe dolaze avionom :)
@uzgajivac Kakvim ba avionom, pa ko će im uz put dizati tri prsta, nacistički pozdrav iz drugog svjetskog rata ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hvala što povezujete bh. gradove.
otvaranje autoputa sedmi puta...
Neka se samo gradi, Bolje je za sve kad se napravi put od Mostara, preko Sarajeva, Zenice, Doboja, Banja Luke do Gradiske.
Trebaju izbori svakih 6 mjeseci