Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jedite vala govna više...
Dok nas od marta moguće rekordne vrućine. Prva smo država po mogućim vremenskim uslovima. Svake godine najhladnija zima a bude + 10 u Januaru. Svako ljeto toplotni udari, vrućine biblijskih razmjera, a na kraju bude +25.
Španski pingvini na aparatima
Da se pitam ja bih betonir'o travu, i ofarb'o tamno braon svaku vodu plavu. Nekako bih probušio tanki sloj ozona, A zemlju bih zaštitio kesom od najlona. Beton beton samo beton, beton nama treba, Jer iz trave nonšalantno ljuta zmija vreba. Da se pitam ja bih osjek'o sve šume, a za ukras postavio od traktora gume, kiselinom ja bih zemlju navodnjav'o, a đecu bi svakog dana rentgenom slikav'o! Beton beton samo beton, beton đeci treba, jer iz trave nonšalantno alergija vreba. Da se pitam na sred grada ložio bih kazan, svako bi mi jeo, zna se, ručak jednobrazan. Praznikom bih instalir'o oko glave lovor, i narodu održao slijedeći govor: Beton beton samo beton, beton nama treba, Jer iz trave nonšalantno ljuta zmija vreba.
http://www.kurir.rs/austrija/foto-goli-u-sedlu-razgacili-se-pa-vozili-bicikle-po-salcburgu-clanak-1835663
Toplije u maju bilo nego sad...
Jest i prva polovina juna... Ovo sad otanjilo bome pravo..
http://www.facetv.ba/novost/10552/livno-grad-duhova
e nemoj vikati da je ljeti vruće