Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH bi trebalo zakonom zabraniti objavu vijesti o tome sta ce se graditi a samo dopustiti vijesti o tome sta se izgradilo. Klix bi izgubio 80% clanaka, samo bi za HE Vranduk morali ukinuti 14 clanaka.
Dobro bi bilo, nije vazno gdje je. Ali ne vjerujem nista dok ne vidim svojim ocima !
Ja ovo podrzavam, iako mislim da se nece bas skoro realizovati zbog stanja u drzavi, nova bolnica nikako nije na odmet, bila ona u istocnom Sarajevu, Mostaru, ili negdje drugo. Nadam se da ce biti i dobrih strucnjaka koji ce tamo i raditi.
Da ne bude samo ko Bookirov kamen temeljac?
zvace se "Specijalna bolnica za mentalnu rehabilitaciju Rasa Dabic"
Srpska svakim danom sve lepsa i bogatija...bravo Mile
@šta ima ba? ce da vidis za cca 15 dana..nije Mile Bake pa da gradi buroj ozon..sad ti vidi ko ga dudla a ko gradi sela potemkinova
jel mislite psihijatrijska bolnica :D
Hoce li i ta bolnica dobiti naziv po nekom ratnom zlocincu pogani od naroda ???
hoce za sda kazu
Ovo je psihijatrijska bolnica.sta kažeš koči dozvola.pa pravite etazne garaže koje su skupe umjesto da poravnate njivu i asvaltirate za parking. E magarci jedni, baba imala masla pa se i po guzici mazala
"Nadam se da početak izgradnje nove bolnice neće biti doveden u pitanje" oh-oh... znači, na klimavim nogicama...
Samo neka se gradi nase Sarajevo, Bosna i Hercegovine i svi njeni gradovi.
hoce jednog dana...ali kad ne bude bosnjaka i muslimana...
mora da je ovo bila kamuflaza kad je trazio pare od rusa, a realizovat ce se malo sutra....