Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prikladniji naslov bi bio: Počeo sastanak nacionalističkih povampirenih mafijaša izabranih od strane konstitutivnih stada ovaca, radi definitivne podjele države.
Svaka cast..jos im fali HDZ pa da bal vampira pocne!
Profesore Velike sile nikad nisu imale u planu raspad BiH niti ce imati, ali jesu imale u planu raspad Yu i Rusije a mi smo tu ovako podjeljeni radi tih planova. Tako, kad god zagusti u susjedstvu mi smo bure baruta( osigurana baza) za njihovo slijetanje uz pomoc 3 clanih koji su postavljeni za takve potrebe i visokog.Jah Cjelovita Bosna im treba za vracanje dugova,jer ako nema drzave nema ni njihovih para koje su ulozili. Yah!
Samo slijepac moze ne vidjeti jasno da su ovi ljudi medjusobno najbolji haveri: pripadnici iste, politicke drustvene klase koji jos imaju i klasnu svijest - Mi protiv svih ostalih. Malo cemo medjusobno da se glozemo, tek toliko da bismo ostali u igri, a inace sve je cool. Problem je samo sto ima puno slijepaca.
Nas narod je totalno glup kad jos nije skonto(20 godina) da svi lideri u BiH rade za istog gazdu i da su postavljeni od istog.
Na kakve opskurne likove je spao SDA. Oni zaista nemaju neki kadar. O Dodinom SNSD-u neću ni da trošim riječi.
biće kao što je i bilo... -http://www.youtube.com/watch?v=9pJYUog6w40 a narod će presuditi svima kao štp je i presudio... -http://www.youtube.com/watch?v=VHTDYudZ3BM
bakira guzi dodik a sarajlijca kara cvijanovicka sa strap on ansashash
Najbolji su rokovnici. Dobro je, ne pade kiša...da se Dodik ne razljuti pa sve one listove pocijepa, i odoše genijalne ideje u nepovrat, uh :)
Zeljka i 10 patuljaka !!!
Bakire, IZDAJNIČE!!!!
Politicari samo sviraju kurcu 👹👺👿
Ima li ko dron da mi ga iznajmi Čistim septičku pa da se riješim sadržaja,
Dobar u Baketa mantil.... da li je Zarin? Like za stajling, eto bar to.
pravo vrijeme za C4!!!
e tebe! pa treba sacekati i covica, ne moze poceti tulum bez hrvata
citroen?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Inace ce se brzo oni dogovoriti posto je u velikoj vecini opstina u RS SNSD i SDA u koaliciji , cak su u nekim opstinama pozivali svoje glasace da glasaju za Dodika i Cvijanovicku
Sad ga malo Bake glaba Dodiku, dosta je lagumdzija, ha ja
Hercegovac tacno , Islamska zajednica je bila za Ivanica , a SDA za Cvijanovicku bar u Bosanskoj Krajini.Postojao je dogovor izmedju Bratica (nosilac liste domovina izborna jedinica1) i Snjezane Rajilic da SDA podrzi Cvijanovicku
Je li istina da je dodik izjavio da se osjeća kao krme u Teheranu?
Ovi u SDA izgleda nikom niko nista nevjeruje kad ih je citavo tuce na sastanku.