Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma od ovoga rijesenja nema nista,samo vi ivdite imena koja su na satanaku,Bakir,Jerlagic,pa to samo ako ce vlastitiu koris imati oni ce i podrzati nesto..Ovo je pisi propalo.
Naravno jednom Zlatku Lagumdžiji je ispod časti da se sastane sa tamo nekakvim roditeljima, pogotovo ako su bošnjaci ili ti ga ne dao Bog muslimani.
╱╱╱╱╱╭╮╱╭╮ ╱╱╱╱╱┃┃╱┃┃www.kʟɪx.ʙa ╭━┳━━┫┃╭┫┃╭━━┳╮╭┳━━╮ ┃╭┫┃━┫╰╯┫┃┃╭╮┃╰╯┃╭╮┃ ┃┃┃┃━┫╭╮┫╰┫╭╮┃┃┃┃╭╮┃ ╰╯╰━━┻╯╰┻━┻╯╰┻┻┻┻╯╰╯ Posjetɪte ɴovu domacu zaʙavɴu stʀaɴɪcu sa dosta ɢɪғova sa muzɪkom http://bit.ly/GIFMUZIKA ≧◔◡◔≦
Roditelje pohapsiti i dobro izdevetati kakvom letvom,kao i onog smrada Suljagica.Njega usranom letvom batinati dok se ne usere!
Sastaju se komsije da raspravljaju o kuci cijeg se domacina nisu udostojili pozvati.Ludilo.
Drago mi je da se bore za svoja prava i trebaju.. ali mi je stvarno krivo što djecu iskorištavaju u ove svrhe.. da su u kakvoj normalnoj zemlji svi bi u muriji završili zbog toga.. sramota..doveli djecu koja veze nemaju o čemu se radi ovdje i pate ih bezveze..
https://www.youtube.com/watch?v=_B9WQ5703ws - WITH ENGLISH TRANSLATION!
Ja postavljam pitanje naprimer skola u Tuzli, gdje imaju 2 djaka hrvata i 2 srbina, koji trebaju da uce svoje jezike i svoju istoriju, naravno te jezike i istoriju ne znaju Bosnjaci, nego treba kadar skolovan. I kada se i to obezbjedi kako odvajati sada djecu da njih po dvoje uce te predmete udaljeni od svojih drugova sa kojim pogadjaju sve predmete a da ne spominjem od 1 do 5 razreda kada se bude u jednoj ucionici, kako ih onda razdvajati i objesniti da su oni nesto drugo. Ja molim sve da se spuste na zemlju i da realno gledaju ovaj problem koji nije nimalo lagan za rijesiti, jer FBIH i Republika Srpska ima zakon, i kada se trazi da se u skoli u FBIH uce predmeti iz plana i programa Republike Srpske, isto ne moze zakonski, kao ni od rukovodioca skola dobiti odobrenje.
prejako
Ovo je strašno.
prestrasno. da su djeca insturment politickih prepucavanja.
Suljagic i kompanija su zarad licnih interesa i politickih poena izmanipulisali i djecu i njihove roditelje na najgori nacin. Zamisli da djeca spavaju napolju,ako je to stvarno istina... Zalosno! Vode unapred izgubljenu bitku,i to je svima jasno osim roditeljima i njihovoj djeci. Ovo nije nacin na koji ce dobiti nesto i ostvariti neka prava....
apsolutno si pogodio. samo da dodam, ovi iz k.polja su dozvolili da se njima manipulise. ako je njima to prihvatljivo, onda je i meni. upravu si da vode izgubljenu bitku. ovo ce se rijesiti politickim prekusuravanjem, u kojem su oni opet, najsitnija sica.
505 Naravno da ce se rijesiti po principu ja tebi,ti meni,ko i sve u ovoj zemlji! Ali,djeca i roditelji ce biti u svakom slucaju donji...Em prevareni,em u novembru spavaju napolju a sto je najgore,djeca ce izgubiti godinu. Eto dodatnog troska za roditelje,a inace u K. Polju je teska sirotinja koja nije imala gdje drugo... Znam jer cesto prolazim tim putem!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakvi su ovo sterilni politicari. Pa sta cekate da vam neko dadne nesto u vasoj drzavi. Sada trebate cekati na milost Dodika. Gomila glupana. Organizujte paralelni sistem skolovanja i proglasite autonomne okruge u RS-u kao sto su to uradili Srbi na nivou BiH. Evropa im je dala za pravo da "paraleliziraju".
Ja volim [Bosnu i Hercegovinu]
U ovom nesmije biti nikavih kompromisa. A mi se moramo pogledat u ogledalo.
Ma nigdje sejdic-finci. Kada vecina u nemoze ostvarit svoja prava. Sta hoce sejdic i finci?
e ako su tud predstavnici stranaka nondak ce se sigurno dogovrsti nesto, oni se vaik dogovore
Ma nema nigdje ni sejdic-finci. Ako vecina nemoze ostvarit svoja prava sta hoce sejdic i finci?
Samo zajednički protiv genocidaša.