Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno mi smo jako zaostala zemlja koja zbog pojednih politickih ubjedjenja ne moze nikako da ide naprijed.Svakodnevno smo izlozeni stresovima koje nam priredjujju nacionalne stranke koje na zalost na poslednjim izborima nisu imale mogucnost da zavaraju ljude koji bi im dali glas,pa tako nisu dobili parlametranu vecinu,nisu uspjeli da dodju do fotelja koje su njima odgovarale,pa sad po svaku cijenu sve ono sto se pozitivno pokusa uraditi za ovu zemlju ti ljudi opstruiraju.Da smo pametni da nam ovo bude skola I da sebi kazemo nikad vise SDA, HDZ SDS pa da konacno ova zemlja krene naprijed.
Munjeviti da ti nisi dosao iz nekog proslog vremena? Zaboravio si SDP, SBB, SNSD ili mislis da s njima vec idemo naprijed pa da se svi ušutimo da ne dozivljavas stresove?
Jao na stace liciti ovaj sastanak ako su tu SDA i HDZ lopovi...oni koji su unistili ovu zemlju idu da dogovaraju o boljem sutra za istu,pa to nema smisla.
Placenica
Majo li Majo! Ko te ne zna mozda bi ti ga i satjerao
Vidi, vidi sto je zlatkova omladina aktivna po forumima! Da ste u stranci ovako aktivni da uradite sta korisno, bili bi Svicarska za 5 godina.
I šta će biti na kraju? Zlatko će predložiti isti onaj prijedlog koji je Tihić predložio i posuće se pepelom kao i hiljadu puta do sada. SDP je od polotičke scene u BiH napravio novu top listu nadrealista
Ne zna se ko je Bosni veći dušmanin - domaći političari ili međunardna zajednica u lliku ovog Sorensena - ili pak državljani BiH koji sve to šutke podnose.
Nemojmo zivjeti u iluzijama, nema idealnih rjesenja. Dobar je svaki model koji ima sanse da bude prihvacen. Kada cemo u konacnici shvatiti da mi ovjde nikad necemo biti u prilici da biramo izmedju dobra i zla, nego izmedju dva zla ono koje je manje. BiH je vec podjeljena drzava, de facto i de iure, unitarna drzava je san, mi Bosnjaci imamo najveci interes da nase sugradjane Srbe i Hrvate ubjedimo da je ovo njihova drzava, i da nauce da je vole. Radimo malo na tome, pustimo se iluzija i suplje retorike!
Istoriju mjenjaju oni koji su spremni da ginu za svoja ubjeđenja.
Ovaj sastanak nasim politicarima ce u jedno uho uci,a u drugo izaci
Podrška svakom modelu koji ne predviđa podjele i koji je efikasan za državu i prihvatljiv za njene građane!
sorensen je instaliran da daje vjetar u ledja antibosanskim snagama, dokaz za to je i napad i pritisak na probosanske snage, to je novije izdanje profasisti, a evo i link: http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/170670-Otvoreni-pritisak-Petera-Sorensena-Prvi-mart.html
Neka mi ga popuše!
Dabogda ne izasli zivi odatle, jebem vam familije pokvarene!
SDA i HDZ jesu glavni problem za rijesenje Sejdic Finci i nemojmo se zavaravati.
Rade li ovi idioti ista ili se samo sastaju i rastaju po kojekakvim prcijama.
Nadajmo se da oni koji su naucili kociti do sada i sve dogovore zaustavljati,da danas to nece ciniti i da ce se konacno nesti o dogovoriti!!
Sastanak ce zavrsiti isto kao i ostali sastanci, jedni su slozni, drugi nece zato sto su se ovi prvi slozili, ma koliko to dobro bilo i realno!
mucnina mi od njih