Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam da njih više iko iole ozbiljno shvata. Dok su im firmu pustošili stranački direktori (nabavljali metle po 30 km, mjenače za tramvaje, zapošljavali stada u administraciji itd.) svi su šutjeli jer su bile fine plate i niko se nije sekirao dokle će tako. A sad svi krivi a oni što su tu nijemo gledali i dozvolili lafo žrtve. Hebo li vas monopol koji bi da imate.
1.Smanjiti broj radnika na 250 sto je sasvim dovoljno za grad kao sto je Sarajevo. 2.Podici kredit i obnoviti vozni park. 3.Dogovoriti sa drzavom da Studenti dobijaju karte u skolopu placanja godine na faxu. 4.Besplatne karte za djecu sehida 5.Potpisati ugovor sa policijom,da i policija ima procenat od kazne za voznju bez karte.Tako da ce to policiju aktivirati. 6.Povecati cijenu mjesecnih karata na 30 KM 7.Izvesti studente i postaviti ih da rade istrazivanje na stanicama i da se zna otprilike broj putnika i da se prema tom istrazivanju zna kada je potrebno povecati broj voznji, a kada smanjiti,jer je sasvim glupo da autobus vozi dva puta od 7-8 ujutru (kada je i najveca guzva) i u 15-16 kada je najmanja. 8.Obavezno uvesti uniforme za vozace i obavezno poznavanje Engleskog jezika (nivo A2) i Njemackog (nivo A2). 9.Naravno i karte koje traju po sat vremena u jednom pravcu,a ne krenes sa Ilidze i izadjes na sljedecoj stanici udjes u drugi tramvaj i kartu mos macku o rep da okacis.
Sta ova djubrad grasova hoce, ne rade nista a imaju najvece plate, hebo li vas prdoncic.........cim vam se ne radi najlakse, hajmo terorisati sarajlije i strajkovati, teroristi prdoncicevi
sta radite? kako ste?
Pa mozgu zatucani koliko znam Radoncic nema nikakve veze sa grasom ama baš nikakve, da ti nisi zaljubljen/a u Radoncica koliko pricas ofirno o njemu ili ti je to rekao Bakir sta i kako da pišeš
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
KAO STO JE TESKO OTJERATI ILI VRATITI MNOGE KOJI SU ,, SLJEGLI,, U OVAJ GRAD , TAKO JE TESKO OTJERATI TJ. VRATITI ONIM KO IH JE I POSLAO OD 2006 G PA DO DANAS, A ZNA SE DA SU ,, SDA,, ,, SBIH,, PA I ,, SDP,, DOVODOLI I ZAPOSLJAVALI SVOJE PULENE. KAKO TE ,, OTPUSTITI,, KAD IH STITE TI KOJI SU IH I POSLALI DOLE.A OVI KOJI IMAJU NESTO POPUT DNEVNOG REDA, NEK SE PRIKLJHUCE PLENUMU GRADJANA PA NEK IZLOZE SVOJE IDEJE, MOZDA NAS SVE IZVUKU IZ OVIH GOV..A. PRIMJERA RADI , U SPICI TREBA DA IMA 75 TRAMVAJA I 75 TROLA, BAR JE TAKO BILO JOS KAD JE GRAD IMAO MANJE STANOVNIKA, I TO POMNOZI SA 3-4 VOZACA PA IZRACUNAJ, A GDJE SU DISPECERI, ODRZAVANJE MINIBUSI , AUTOBUSI, KOMBIJI ITD. SAMO MALO TREBA BITI REALAN A PRIJE TOGA MALO UPUCEN. MOJA VELIKA PODRSKA RADNICIMA GRAS-A. JA GRAS GLEDAM BAS KAO I NASEG VUCKA, TJ. GLEDAM IH KAO SIMBOLE OVOG GRADA. TOLOKO.
haahahaha, kad izbrises "no" sta ostane??? E ti si to sto ostane..
jeli , ,, papane,, ti si jedan od ovih sto ,, sljegose,, pa te pogodilo, ili si jedan od onih dovedenih debila , i kako god bude , ti ces ostati ,, hajvan,, . e tu ti ne mogu pomoci. takvi trebaju da ,, kifele ,, iz ovog grada. ,, krkane,, dadoh ti puno prostora. toliko.
tema koja će da ima najviše komentara najćitanija....
Ovo je sve otislo u p.m nema firme kroz koje stranke nisu izvlacile i prale novac, a vala i svakakv ološ radi u onom GRASU kultura na nivou kad vidim Centrotrans i njihove radnike nebo i zemlja.
Neka se oni slikaju i rukuju objerucke sa Radeljasem i Cardzicem, sada neka im oni rjesavaju probleme u firmi
Radnici GRAS-a su trebali da protestuju još davno ali stvarno da"protestvuju" a ne da ih političke stranke vuku za "nos"! Radnici su trebali protestvovati kad su se raznorazni tetići,dajiđžići,amiđžići i neki drugi stranački podbni dovodili u firmu i primali u stalni radni odnos ! Pa sad imaš situaciju da GRAS ima negdije cirka 110 vozila a 1700 uposlenika i gdje tu logika normalno je da će GRAS biti nodrživ koja bi firma na planeti bila održiva ! Ali opet zbog toga svega najveću cijenu opet plaćamo mi običan svijet u KS-u jer imamo najviše cijene karata u regionu,jer cijena karte uopšte nije usklađžena sa uslugom GRAS-a !
ovi genocidasi iz genocidne tvorevine i agresori iz smrdije samo bale i pjene po ovom portalu, hahahahaha kako su samo jadni i bjedni, niko od normalnog (Bosnjackog) naroda ne posjecuje njihove portale jer ljudima je to ispodnizenja ici na njihov portal, onda oni vise na klix-u da se malo obrazuju, a mi bosnjaci trebamo im pomoci u obrazovanju i pokusati ih integrisati u moderno Bosnjacko drustvo.
ovo je stavrno nocna mora, pa taj Gras nikako na noge stati.
SDP-država za covjeka HAHAHAHAH kako da ne...
ovo su nam zlatne kasike...??
Sindikat i radnici od uprave GRAS-a traže da im se dozvoli da rade komercijalno, poput Centrotransa i drugih kompanija koje prevoze građane a kako sad' rade? socijalno?
PA NE ZNAM GDJE TI ZIVIS , PA 75-5 JE SUBVENCIONIRANIH , TJ. KOJI NE PLACAJU. PA NEKI DAN KOZADRA KAD JE POCEO NABRAJATI KO SVE IMA SUBVENCIJU, DODJES DO PITANJA . PA KO ONDA PLACA.OVE SUBVENCIJE TREBA KANTON DA POKRIVA TJ. DA PLACA GRAS-U , ALI ONI TO NA RADE. E TO JE PROBLEM.
Bit ce ovo vrelo proljece. Budi se radnicka klasa. Ima nade za ovu lijepu, ali brutalno opljackanu zemlju.
sve nastranu....al gdje su ti ovi grasovci radnička klasa :)
Jel ono onaj na prvoj slici piša?
jok...otresa :)
xD..pa dobro vi bolje znate kako se to radi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Opet ovi