Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od predloženih deklaracija koja će biti razmatrana nosi naziv "Republika Srpska - slobodna i samostalna budućnost i odgovornost“. Ili prevedeno kako i jest. Deklaracija " Bit ce kako stranci narede, ovo mi samo potpaljujemo narod i beremo poene "
Trebali su im novinari ubaciti sendvice sa salmonelom, da gricnu sta u pauzi :))))
Ako je nezavisnost RS da drugi ne zive na tom prostoru Srbi su na zalost uspjeli. Formalna nezavisnost nece ici jer neda rahmetli dedo sa Kovača.
a jesu mu Turci učerali.. misli Dodo moze sa svaki da se zaebaje, krenu u Armeniju i to preko Turske.. hehehhe sta je mislio da bi ga fakat pustili.. i cekao ceko, vratio se a oni u kao kad je stigoa u Banjaluku dali mu dozvolu.. joj odraon i nije smio nista komentarisati.. i one ga godine turski ambasador natejra: prvo zastava BiH u njegovom kabinetu pa razgovor.. tako tako
Vidi li iko Dusanku Majkic i Milorada Dodika ? Ja vidim nesto visoko i glavato kao Tarzan i nesto maleno zdepasto kao u crvenom malo glavato kao Chita. AAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAA Chita, come. Oh, to chita, to chita, toooooooo chitaaaaaaaaaaaaaah. Pljuc. Tarzan je miran sada. Novinari udjite. Svrseno je.
Nikad više gov*ana i rasturaca BiH na jednom mjestu. Ne želim im apsolutno ništa dobro, jer ni oni to ne žele nama koji volimo ovu državu. Da ima samo jedan kandidat za predsjednika ove usrane stranke dovoljno govori o istoj i njenim članovima. Kim Dodik Un!
NEK SE NAŠIPU OBREZANE KITE TURSKE !!!
odmah donjeti rezoluciju slobodni i samostalni sandzak ako ovi donesu slobodna i samostalna rs
Ja ne znam da li ista radi ovaj Inzko u ovoj drzavi
"Republika Srpska - slobodna i samostalna budućnost i odgovornost“ Dream on!
ovi najavljuju samostalnu tvorevinu, oni obecavaju 100 hiljada radnih mjesta, oni samo podj*bavaju....a ovce bleje li bleje. imali smo clanke koje su drzave najnesretnije, najdepresivnije, najsiromasnije, najnezaposlenije, najzaostalije....i uvijek smo u vrhu. hajde napisite jednom tekst o tome koji su narodi najgluplji da vidimo imal iko iznad nas.
Kako vam Sda postavi SKUTORA ZA MINISTRA FEDERACIJE HAHAHAHA IZDO VAS BAKIR BIJEDO SIROMASNA :D
Namaak mi zatvorske kapacitete za ova genocidaska Govna
sta kazu, jel fahro opet izabran?
...nemojte novinare oni su vasi ljudi.¸