Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je zlo.
Istjerujem zlo, utjerujem dobro.
Sta je ovo..ko karneval kakav..samo umjesto da je svima lijepo i veselo... sve neki zelenasi okaceni ;)
krkanski karneval ;)
@SheRains jesu slatki.. sve neke endemske vrste ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
https://image-store.slidesharecdn.com/c4bba995-fda2-40c4-b998-0275c0b82762-original.jpeg
Marketing stala jim je snaga :)
Vidite njihov marketing :)
Ima i legalno postaljenih plakata koji su nelegalno prelijepljeni drugim plakatima. Uglavnom,sankcionisati sve nelegalne radnje. Ja sam za!
Ima i legalno postaljenih plakata koji su nelegalno prelijepljeni drugim plakatima. Uglavnom,sankcionisati sve nelegalne radnje. Ja sam za!
Festival CETOBALIJA, KRKANLUKA, HROKTANJA, TURBOFOLKA, SRBIJALUKA, CETOBALILUKA I TD zakazan za 13 oktobar u Zetri, na 100 metara od Sarajevskih Potocara na Kosevu. Krv nije voda CETOBALIJE I CETNICI su jedna raja, isti smradovi. Dolazi Saban (bez kokarde), Brena (bez uniforme Skorpiona), Serifovicka (sa tri prsta na obadvije ruke), Haris sa celavicom i brkovima, Serif Konjina sa kesom za povracanje http://www.avaz.ba/clanak/256247/karte-za-express-i-ja-na-143-prodajna-mjesta-u-bih-i-regionu
dobra logika skroz. svi plakati su nelegalni osim hadzibajricevih. Dajte ba lik je potrosio desetine hiljada iz budzeta opcine za kampanju, pa odakle nezavisnom kandidatu tolike pare. Lijepi 10 plakata po sekundi. Njegovi klosari kruze mahalama i sa nozevima prijete ljudima da se ne lijepi nista osim njega i sdp-a, sto je i evidentno u SG. Sljam zadnji!!
objeseni ce i zavrsiti
bez imalo dostojanstva i uvažavanja da je ovo glavni grad, ali od ovakvih kandidata i stranaka se ništa bolje ne može niti očekivati, primitivci koji nam sjebaše grad i život
SDA papci uništiše grad,
Šta seljačine iz SDA rade od nas već 20 godina i u šta koriste naše pare, pa to je strašno -.-'
ruglo, stvarno, kao da ste na vašaru, turisti koju god sliku da naprave na njoj će ostati slika nekog kandidata!
Slika 7 vrh...
sedma slika,donja polovina...najbolji plakati na ovim izborima :D ...moj X ide njima :D
Kako smo mogli profitirat da smo napravili toalet papir sa slikama kandidata, političara i njihovih stranaka
E dabogda se ucrvali kad necete da ratujete,sad vala nebi izasao na ove izbore pusite mi ga.