Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuskinjo javi se dogovorit cemo se za lizanje
A sadika budale,pa i ovde ima kanibala,bjezmo.
E Sadik jebem te usta ona pogana. Kako ti padaju na pamet takve gluposti. Čuj pojeo djete bježeći iz Žepe. Marš konju vatrogasni i ne javljaj se ako nemaš šta pametnije reći.
jel iko gledao CANNIBAL HOLOCAUST
Ja sam pojeo jednu malu bebu...al´ tad je bio rat. Inace sam iz Zepe. Ma sta da vam kazem. Kad nema nista bolje i to. Njena majka nam je dala kad smo bjezali preko sume. Ionako mala ne bi prezivjela a ova zena ima jos 4 ceri.
Imao sam nesretno djetinjstvo, mučio sam životinje, sada non-stop gledam TV i USA filmove. HANIBAL
UUUU JEBOTE... A JA MU HTJELA DATI DA POLIZE... UUUU JEBOTE, ON KAKAV JE BEZOBRAZAN I POJEO BI JE, A STA BI JA ONDA, SIROTA, BEZ NJE????
Noć gutača reklama… ehm, zapravo ćuna. :P
Vidim niste upuceni. Levat je u novinama dao reklamu "Trazi se dobrovoljac za zrtvovanje" i onaj drugi genijalac se javio. Prvo mu je ovaj Armin odsjekao cunu, pa je onaj konj drugi sam svoju cunu pojeo, a onda ga je ovaj dokrajcio i pojeo, vjerovatno ne sve od jednom.
previse kalorija...
Kolika je tek budala bio POJEDENI ! HAHAHA
na zahtjev zrtve? E i to da cujem, ma sve je moguce...
na zahtjev zrtve? E i to da cujem, ma sve je moguce...
koliko li mu je vremena trebalo da ga pojede? hmmm
'...na zahtjev zrtve.' eh bas ce mu to puno pomoci.