Kantonalni sud u Sarajevu
0
Počelo suđenje Brankoviću i Bičakčiću
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ PIĆAKĆIĆ VAZDA PO SUDOVIMA .stoo diraju nevinog ćojka.J...M LI HIM MATER LOPOVSKU
nece li bog dat da nesto proradi! oleg cavka je TITO!
i nije ih sram povlaciti se po sudovima citav zivot, FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!
OVO NE RADI SABOTAŽA...
Asim Kučević, vlasnik diskoteke Roma i brat Tasima Kučevića, uhapšen je zajedno s još pet osoba, koje se dovode u vezu s nedjeljnom pucnjavom u centru Tuzle. Ova hapšenja TIP je najavio jučer, a nametala su se nakon pozitivnih rezultata parafinske rukavice koja je rađena nad obezbjeđenjem i vlasnikom Rome. Oni su negirali da su uzvratili paljbu na Kabiloviće i Kahriće. Kučević, kao i ostali uhapšeni, bit će zadržani u Kantonalnom tužilaštvu Tuzla, a tužilac Općinskog suda Tuzla Emir Ibrahimović sutra bi trebao donijeti odluku o tome hoće li za uhapšene biti zatražen pritvor.
Dobronam došli dragi naši
Cavka je Gasija strpo za 20 godina iza resetaka,mozda i ovdje nesto uspije ukoliko mu politika ne stane na put...
Potpisujem sve što si rekao!
Dalida i Oleg, mozda i ima sanse da ova dvojica budu i osudjeni....
BRANKOVICA U ZATVOR, U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR U ZATVOR..................
ne koristo moj nadimak seljak jedan...oni koji su bili na liniji u ratu su zasluzni,oni su bili u nekim podrumima... sad ove cjene,sad ovi prroblemi koje imamo oni su to namjestili jer su toliko ispraznili budžet da ga sad neki drugi moraju puniti i zato nemoj pricat on nekoj njihovoj zasluzi...glup si ko tocak
Ovo su dva postena covjeka, patriote koji su zasluzni da uopce postojite.
vrati pare brankovicu...a i ti bicakcicu...
*ebo ti Ceric mater!
Ma daj, zatvorit ce ih isto ko i dodika. Koja glupost. Da je pravde pa da ih sve pobrojimo, brankovic, dodik, bakir izetbegovic, bico, naravno reis, hmm haris, ma jasno je ima njih previse al eto. Al glup bosanski narod ce ko i uvijek da pljuje jedan na druge dok ih nekolicina lopova i mafijasa huska. A mozda su ipak za sve krivi komunisti, il mozda bogumili il, ma ko zna..