Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...na jednom od najljepših trgova u BiH, Trgu slobode". doduse i nema neku konkurenciju...
"U zgradi su se okupljali beskućnici, koji su tu pronalazili mjesto za prenoćište.."a dje ce sad ? hebe vam se za beskucnike, nek nema "rugla".
Trebalo je srusiti 7.februara..
jel' ova zgrada, brabončićevo umjetničko djelo?
"dok većinom stariji sa sjetom gledaju na njeno uklanjanje. " to ti je ono "prije je bilo bolje" "ja kad sam bio u tvojm godinama mog'o sam...." i sl.fazoni, iako mu ni prije nije bilo bolje,niti je u "mojim" godinama mog'o to i to..
Amin boze, Sada prosiriti trg za jos 200 - 300 metara kvadratnih...Bas je udaralo u oci
Ovo je vec zalosno. Zasto ne obnoviti...
Zato što tlo nije pogodno za izgradnju ovakvog objekta, Tuzla tone i naročito na tom mjestu, primjeti se i na samoj cesti.
Ozbiljno? Nisam to znala, jer nemam bas nikakvu poveznicu sa Tuzlom. Da li to znaci da se objektima pored isto pise?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jel to ona zgrada sto smo proljetos zapalili :p
Jel to ona zgrada sto smo proljetos zapalili :p