Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nije on oslobođen za navedena djela ratnog zločina u haškom tribunalu? I šta je sa onim ne može se suditi za isto djelo?? Zbunjen sam?? Neke političke igre??
ma kakav hag. seselj i gotovina su najbolji pokazatelji sta se u hagu radi.
drinsky to neće moći jer je slobodan milošević mrtav, a nadam se da si upoznat da mu je naser bio tjelohranitelj i zadužen za prljave poslove
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
ovo je samo još jedan dokaz da zločinačkim tužilaštvom upravlja genocidni bg!!!!
Ko je onaj covjek, sto je uvjek sa njim (3 slika)? Sta on glumi?
Normalno da gsa treba osuditi
lijeni i glupi Bosanci . Šta ste dopustili da vam rade sa naseg naroda i heroja.
licno poznajem dosta srebrenicana i skoro svi oni, kad govore o ovom covjeku, govore u njedra. lik izasao iz srebrenice sa milionima koje je uzeo od srebrenicana, kojima je sve prodavao pa i so koju smo im mi iz tuzle nekako doturali (prodavao im kilu za 100 KM). u tuzli, dok je srebrenica padala, kupovao poslovne prostore i na jezeru modrac gradio "tuzlansku adu ciganliju". a to sto reketira sve jace privrednike u zemlji....to je posebna prica. moze se on materi svojoj slikat kao čoban u gunju i govoriti da je svoje milione stekao uzgojem kurbanskog mesa
Nevjerovatno je kakve morbidne komentare na ovu temu pušta urednik klixa!!!!
feluga "oruzijem", "neznas"? Sve to sto si ti naveo su kriminalna djela, a niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno zar ne? A to sto ti pises o njemu mozes reci njemu licno i pitati ga za to sve, ja cu ti organizovati kafu s njim? Selam il pozdrav tebi...
Haaški tribunal nije našao nikakvu pozadinu organiziranosti tih navodnih zločina i oslobodio je Orića „objektivne“ ili „zapovjedne“ odgovornost za njih. Pokušaj ponovnog suđenja Oriću zbog tih djela protivno je temeljnim pravnim načelima, prije svega, onom „ne bis in idem“ (ne dva puta o istoj stvari), ali i puno gore, pokušaj povijesnog revizionizma što Srbija i želi. Srbija 0d početka nastoji stvoriti konstrukciju prema kojoj u Srebrenici nije bilo genocida, dakle, planirane akcije uništenja bošnjačkog etnosa u bošnjačkoj enklavi nedaleko Drine, nego da se u srpnju 1995. dogodio tek zločin osvete, u kome su snage bosanskih Srba Bošnjacima „samo uzvratile“ za ono što se događalo od početka rata pa do upada Mladićevih trupa u Srebrenicu. Zbog čega je Bosna država pristala dignuti optužnicu protiv Orića treba pitati mlatimudane u vrhu vlasti jer to što oni pokušavaju potpuno je pravno ništavno. Mogli su zakazati suđenje i u istom danu donijeti presudu o nevinosti kako sam gore napisao.
Stvarno u bosni nema pravde!!! Naser koji je branio bosnu i zivile na sudjenu a kolko ima srba koji nisu osudjeni. to nema smisla!! Treba Se ukljuciti bih Armija ( mogu i vehabije) i pregaziti rs za 24 sata i problem rjesen zauvjek.
Na slici 6 pogled mu je u fazonu jebacu vam mamu. Znam ga licno i to dobro, znam kada sta porucuje pogledom. Jedan je heroj Oric.
Ako ga znas onda ZNAS da je kriminalac , trgovac bjelim robljem , oruzijem i drogom . A to sto je nagulio iz Srebrenice i ostavio svoje suborce i narod to neznas ?
Ja sam iz Srebrenice..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cetrdeset godina je neka realna osuda za krvoloka,bez prava na pomilovanje.Jedan od najvecih monstruma proteklog rata,odavno je trebao biti osudjen bez milosti.
onda bi svaki cetnik genocidas trebao dobti 10 dozivotnih
Opet ustasina se javlja.Ja sam zaista vjerovao da te je nesto ubilo,auto,voz,cunami,zemljotres.Znas koja bi to sreca za ljudsku vrstu bila kada bi ustasina kao ti otegla papke.Pa misa mu rokni se sam,odvrtna si jedinka ljudske vrste,tj pokusaj od jedinke.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pitanje za one koji podržavaju Nasera i za one koje misle da je kriv: Da li vi u suštini imate povjerenja u Sud BIH?
ne
naser pojeba sve milface
kriminalac a ne ratni zlocinac😁😂😃😄
Farsa! Ili će ga osuditi na godinu dvije ili će ga osloboditi...
krimos jest al zlocinac nikako..
ok, ako ti tako kažeš... ali ko onda izvadi oči slobodanu iliću? Sam sebi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)