Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruku na srce, super izgleda.
Ja kao tuzlak nikada se tu nisam okupao :) niti imam namjeru, ne volim bazene i slične bare. Osim toga, dok malo dedo, nena i ostali pišnu :)
Tuzlak?! Koje mjesto iz Tuzle si ti de bgt.mi reci. I usput gdje ti provodiš ljetne dane kada "uprži sunce" kući? drugo odakle ti to da dede,nene i ostali pišnu?To ti vidio :) Na spram onoliko kupatila? Znaš li koliko filtera ima Panonsko za pročišćavanje vode.Očito si bio pa si prije ti "pišnuo" pa i ostali to rade po tvom ako si iz Tuzle prije okolina Tuzle.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
najljepsi kompleks u BIH
Komeš ti reć da ima koplekse? :)
Dao, kao Dennitz Gratzz
a juce moji govore "sta je ovo ovoliki racun za vodu dosao" a ja zaboravio da je vrijeme da tuzlaci iz svojih dzepova napune ove bare
Moja Tuzla.Jedva čekam!! :D
Ahammm ;) Valja "durati" me po teška sam ti ja :)
Ouu yea, welcome summer, pool, sun and chillin'..:) Jedva čekam:D
Otis'o moj djed sa mojom nenom prvi put na Panonsko jezero i tada je i prvi put vidio i sta su tange...,i kaze on hebo ti ovu modu danas...,prije je bilo ako hoces da vidis guzove moras maknuti gace...,dok je danas ako hoces da vidis gace moras razmaknuti guzove... ;-)
ahhahahahahahah jako jako :D
Iduce godine otvorit nudisticku plazu xD
dok ne naprave kakvo novo od minimalno 2,5 metara dubine ja tu ne dolazim
duboko je to utopices se:)
Evo plaču za tobom.
A sta kaze u pjesmi kad "Jasmin" procvjeta :D hahahahahahahahahhahahaha
Zivim u Francuskoj, djeca su mi 49% Francuzi à 51% Bosnjaci ! Moja djeca ovo obozavaju iako sam ih vodio svuda ! Prilicno cisto, cijene dobro za pecalbu je to stvarno jeftino a i moja familija u Bosni se ne zali na cijenu, ima zabave a i klopa je ok. Jedini mali problem su Tobogani ! Djeca se obraduju svaki puta i svaki puta eto nema dovoljno svijeta zatvoreno itd. Pa neka naplate odmah na ulazu marku dvije vise ko hoce na tobogan mada naplacivati tobogan u ovakvom kompleksu je zaista seljakluk
Jadan ti,koliko platis u Francuskoj je..o ti sve svoj cigansko.
"lik5" I ti si izleda napaceni,ajde tebi cu seku.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Spremila sam bikini,al samo kad Himzo radi :)
šta će na to reć Meho?
Šemsa, budi vjerna ko ja Halidu <3.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Koliko ste u dugu bagro - o tome nigdje ne govorite!?
@acti, od ovoga građani imaju koristi koliko i od plave poliklinike, klinike za srce, raznih tržin centara i sl. Drugim riječima, koliko para toliko i muzike.
redovno na kraju sezone u minusu a trojici lopova prepuni dzepovi. i tako svake godine. dok je ovaca bice i novaca. evo vam jaaasko donio more u tuzlu. j*bo hrvatsku, grcku, tursku, italiju, spaniju....tamo ce imamovic i direktor porobic a ti sirotinjo kiseli brabonjke u ovim barama
Jedva cekam da bude cojk na cojka i plivanje.
Nema potonut. Nemaš gdje.
Jel ima popusta za rani booking?
Ima, ima. Rezerve mi dvije oveće ležaljke, s čeličnom konstrukcijom i "kockasti" suncobran.
počelo je punjenje u svakom smislu, jer ljeto nam dolazi! :)))
hahaha, jezik pregriz'o :)))