Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo ih 20 ispred zgrade, sve od zla oca i gore majke.... baš me zanima tko će potpisati ovu peticiju.... vidim ovaj Elezović potpisao, a brat Jusuf ima servis Škode u Stocu i para ko blata, sve iza rata "postigao" i nije bio ni u jednoj starnci osim svjedočenja u Hagu u korist Praljka (potražite na internetu sve je objavljeno)
pošaljite i nama tu peticiju u Konjic i mi smo HNK
de ba ... kakva BOLAN peticija... Oni peticije samo ozbiljno shvacaju ukoliko ich ekserima ugravirate u njihove privatne automobile...
Aferim narode samo naprijed!!!
U mnogim zemljama peticija je mocno oruzje gradjana dok je u Bosni negdje na nivou toalet papira.
Neka potpiše 15000 građana i to je snaga, a ne plenumi koji samo stvaraju neku novu političku elitu.