Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se nema, a kola se pije na stropnoj konstrukciji
Vidis kako su brzi kad njima treba skloniti svoje dupe? Da grade nesto drugo, razvukli bi ovo u 16 faza i poslije svake faze bi slavili, ne bi zavrsili do 2050 godine.
Kako se na slikama vidi, los kvalitet materijala (letve moraju bit "zelene", znak da su otporne protiv vlage). A sumnjam da ce stavit i toplotnu izolaciju (manje trosenja struje za klimu u ljeti, i manje trosenja toplote u zimi) , a koja pozitivno utice da se nesiri vatra. Sve po starom....
...stručnjak moj..."zelene / žute" letve su zaštitini premaz protv crvotočaca, ne protiv vlage...sadolin ili slično su premazi za zaštitu od vlage...takođe, termička izolacija može biti (stiropor) ili nije zapaljiva (kamena vuna)...građa takođe dobro izgleda :)
Jah, dobre "japije", suha ko barut.
NAROD ZNA I NAROD MORA ZNATI
Sreća, sve je osigurano... Plate u "Sarajevo osiguranju" sa 45.000 KM ima da padaju barem na 20.000 KM ...
Samo nek su te grede od borovine dobro suhe......da ne čadi onoliko opet :D:D