Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o chemu Svrbi o svojim ocevima Turcima
Amerikanci nemaju nikakvu historiju a o kulturi da i ne pricamo...Bosna je imala poplocane ulice i rasvjeta je bila dok su amerikanci dovlacili robove i istovremeno ubijali indijance...e cini mi se da sam se rodio za vrijeme Aleksandra Velikog da bi mi bolje bilo nego sa ovom stokom seljackom!!!
ZA OVCA PITAJ MATER I UVERICES SE DA TE JE TURCIN PRAVIO
La illahe illelah muhammedu resulula
HDZ MORA DA TE JE NEKI BALIJA NAGUZIO PA SADA SI DOSAO OVDJE DA SE LIJECIS.
za HDZ: jesuli tebi ono "braca" u slamovima kao sto su u Mexico City i Sao Paolo ?
kolicina gluposti u komentarima je zapanjujuca...
SVIMA KOJI BUDU OSLOBODJENI STRUKTURA MOZGA JE IZMJENJENA I UGRADJENI SU IM CIPHOVI NA OSNOVU KOJIH SE MOZE ZNATI U SVAKOM TRENUTKU GDJE SE NALAZE. ONI SU POSTALI "NESVJESNI" BOJOVNICI KRSCANSTVA...
MUSLIM'S JE LI VAM OVAJ IDIOT I PECINSKI COVJEK BRAT JEBO VAS ON U SUPAK... VI INACE VOLITE DA SE JEBETE U SUPAK ZATO VAM JE GUZICAR ALIJA I BIO PREDSJEDNIK
La illahe illelah muhammedu resulula
Sta reci na idijotluk kada neko poslije ovakvih zlocina kaze IZVINI. Kao.. Izvini sto ti je mucki ubijen otac, brat, prijatelj, komsija..... Izvini sto ti je silovana majka, sestra, rodica..... Prvo se sadam nad njima izivljavo, a ovi su ispali gori 100 puta.
kako da ne... i jos im po sto maraka daju... pa dovedu odabrani press da snimi... a dzidzi-midzi!? a, boze sacuvaj, pa to samo neodgovorni pojedinci... ZID u sred atlantika pod hitno dizati, duplo veci od saronovog!