Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvoje tvrdnje su samo jos jedna velikosrpska propaganda.Da su svi drugi krivi samo srbi nisu.U armiji BiH je bilo pojedinacnih zlocina ali nikad kao kod vas srba gdje je to bio plan.Zlocinacko genocidni poduhvat.I koliko ti god negirao i sve drugo ali vas ubi hag u procesuiranju genocidasa.I Bosnja nema u hagu iz samo jednog razloga sto su nekoliko pojedinaca pocinili zlocine a i to je pod znakom pitanja.Ja bih se odmah ubio kad bi nosio teret da moj narod zovu genocidasi.Psi laju a karavane prolaze.
Javno zloćinca objesiti na Trgu Alije Izmetbegoviča!!! Takebeer
Jeste to je ta multikulturna armija,koja sama u svojim redovima kaznjava zlocince.Koja je u toku najvecih bitaka obracunala se u Sarajevu sa onima koji su cinili zlocine.A tkz vojska od tvog naroda vrsila je masovne egzekucije,zlocine,genocid i jos velica te zlocine i genocid kao svoje pobjede.