Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimanski okupatori moraju napustiti Bosnu i vratiti se u pustinju. To bi bilo najboje rijesenje.
nisam se borio na svetom putu i vjerskom da budem šehid ***te pa dokle više ta riječ koji vam je k..c.
Hvala vam najbolji sinovi Bosnei Hercegovine, nasi heroji! Nek' je vjecni rahmet sehidima. Uvjek se sjetim jednog kabadahije iz skolskog dvorista koji je uvijek terorisao druge i slabijima otimao kiflu i krem. Razljuti se jednom jedan momcic, kojemu je dosta bilo terora i opali kabadahiju sakom u nos, a zatim mu dade seriju udaraca, koji kabadahiju oborise s' nogu. Kada se sve malo stisalo i kada se magla, nastala od ovoga iznenadnog dogadjaja razisla, svi smo iznenadjeni cekali reakciju kabadahije. Kabadahija se pridigao, pogledao momcica i seretski izgovorio "Sta ti je bolan, smiri se, ja sam se samo zayebav'o. Da sam sa ja mislio s' tobo biti, ja bi' tebe davno razbiJo", dok je pogledom sarao po dvoristvu i budno registrovao reakcijju prisutnih. Neke stvari me u ovoj "debati" podsjecaju na djetinjstvo i kabadahijin pogled, koji nesumice luta po dvoristu, trazeci izgovor za svoj neocekivani poraz.
Sto su p(l)acenici navalili, k'o muhe na g..... HAHAHAHAHAHA!!! Dajte bolan, zamaskirajte se malo bolje. LOL
kada napišete da su pokrovitelji članovi predsjedništva komšić i izetbegović, jel to znači da oni daju svoju privatnu lovu ili iz proračuna? mislim ako je iz proračuna onda bi trebalo pisati "pod pokroviteljstvom stanovnika i poreznih obveznika BiH"
KOLIKO SE SJEĆAM PADALA JE TERITORIJA KAO KULA OD KARATA. DA NIJE NATO REKAO NE MOŽETE DALJE PAOBI I KOMPLETAN IGMAN I HRASNICA I SOKOLOVIĆA KOLONIJA I PAZARIĆ. PALO BI SVE DO IVANA KAKO SU SE I DOGOVRILI FRANJO, SLOBO I ALIJA.
Bježite kreteni jedni, šta ste to vi odbranili? Da nije bilo amerike i NATO-a slomili bi vas ko kupus koščinu!
Koga je nato bombardovao? Muslimane, hrvate ili srbe? Pa nato je aktivno učestvovao u blijesku i oluju, to su javno priznali!
Isti taj NATO! Kada su odlučili da vam više ne pomažu, tu ste i stali, jer sami ne bi smjeli centimetar krenuti! I u tom trenutku Srbi su držali 67% teritorije BiH! Mogli smo vas slomiti i u sarajevu i u goraždu, i na bihaću, samo da smo htjeli! Gdje si ti bio u ratu, i koje su to bitke u kojima si pobjedio! A ja cu ti nabrojati moje, glupa balijetino!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)