Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek se ciste, da nevin narod ne gine !
ako dresiraju miševe ne mogu oprat pare, a tu su najjači
Ide Mujo/Stipe/Momo njivom a ispred njega žena jedno 50m a djeca iza 50m. Kad prođe Husu/Peu/Nemanju ovaj ga upita: - Jeli bolan šta je ovo sada pa žena ide na čelu kolone? nije to nikada prije bilo, išo muž, pa onda žena i djeca. -E, jbg prijatelju, mijenjaju se vremena pa moram i ja, prije nije bilo minskih polja.
Masi misevi (u vladi) su samo trenirani da namirisu novac.
Neki dan gledam na NatGeo čini mi se.. ljudi dresirali miševe da pronalaze mine, pošto imaju osjetilo njuha jednako kao pas.. što se neko ne potrudi da se spoji s tim ljudima da se malo poradi na tome... .