Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Bosnjaci vecina kojih ima u BIH oko 50% i treba da dobiju samo 3 mjesta kao i Hrvati kojih ima 15%... ne dajte im Tihicu i Lagumdzija,radije neka nema vlade... ionako nema koristi i kad je ima,samo pokradose!
I e bem vam m.a.te.r ne korisnu. i kad formirate vladu , mi dusnici nemamo nafake od vas
Prodaje fukara po buvljim pijacama..a mi se glođemo!
\"Ne dajte pohlepi da nas u našoj muci zavadi\".
Makarsku*
Eh moja Borjana, mi Bošnjama nismo dali u Makarski, oni tebi ne daju na vlast. Kakvi gadovi. Hahahahahahahaa...
Коɴɖψɴо Δɖ сє оmпоψɴє сɖ о□нʍ кϸɖѣɴѣє ѣє □ϸнѣєʍє!!!
...glupost je neuništiva...
commi je veceras prevazisao i samog sebe...
U državi koje nema, u FBiH, u RS, počeli sastanci oko formiranja državne vlasti. U BiH ni slovo \"i\" ne funkcionira jer ima i \"и\"
Po nikakvu CIJENU Da Ministarstva -VANJSKIH POSLOVA -ODBRANE -SIGURNOSTI -EKONOMIJE BUDE DATO GENNOCIDASIMA SERVO-SERBIMA...!!! PAMET U GLAVU...!!!
cuj bosnjaci 3 mjesta, 3 hrvati, srbi 4. najvise bi ga tu popooshili bosnjaci koji bi po jedno mjesto halalili bosanskim katolicima i bosanskim pravoslavcima
o kojoj drzavi je ovdje rijec uopste??
Ovo je smijesno :)
Bosnjaci su ugrozeni u BiH !
TAKO PROLAZE ONI KOJI UDARE NA KATOLIKE I PRAVOSLAVCE U SRCU KRSCANSKE EVROPE. MUJE DONJI STE !
najpoznatija recenica u BIH \'\' FORMIRA SE VLADA\'\'..