Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno!
Bujrum u Jajce svima,ovdje nema problema nikakvih ima para u gradu,ja kao Bosnjak mogu rec da je Anto dobar lik,ko nema posla didjite u Jajce prelijep grad za zivjeti..
Anto postavljen od koalicije sda/hdz koja vlaca desetljece. Hrvata u Jajcu ostalo taman da sve smjestis ispod vodopada. Za sta su ginuli mati moja mila. Lijepa seher carsija Jajce. Bosnjacka sa dzamijom u centru grada i ilegalno izgradjenom spomeniku palih ujka koji ce da se rusi uskoro… stay tuned
A zašto neko ne osnuje investicijsku kompaniju, pa da dijaspora ulaže u infrastrukturu i ostvaruje dobit dividendama.
Zato sto to našu ljudi ne znaju osnovati. Mi smo stručnjaci za pisanje komentara.