Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce biti zlatne sprice za sve pacijente :)
cekaju zeleni dim
naravno da kmeri imaju veze , malo se raspitaj sta se radi gdje su kadrovi SDP-a zauzeli direktorske fotelje sta se radi , likvidne firme po prvi put su gubitasi , na aerodoromu recimo voda se dovlaci iz Gruda, kcerki je Gosp. Ivo dao auto na koristenje (naravno novo kupljeno) itd itd premalo karatera ima za komentar PS : a nakas je stari cikica i ide u penziju , a od predolozenih kandidata od Gđe Izetbegovic nema niko kvalitetniji u svakom pogledu, ali nazalost mi smo takav narod da odmah pljuemo a i nemamo pojma zasto.
'' Dođu tako vremena kada pametan zašuti, budala progovri, a fukara se obogati.'' malo im je pola Sarajeva, nego hoće i u zdravstvo. Zna ''gospoda'' gdje su pare.
2014. - izborna cistka! Akobogda.
Čestitam, najbolja dokturica
Ponavljam, nisu trebali staviti Sebiju zbog rodbinske veze sa Bakirom, bez obzira na eventualne stručne kvalifikacije. Samo želim pomenuti bezgranično licemjerje crvenokmerskih agitatora: - Šta bi kad je Hamdija Lipovača vratio babu iz penzije, da bi ga postavio za direktora bihaćke podružnice EPBIH? - Šta bi kad je Zukan Helez zaposlio ženu u Elektro-Bugojno? - Šta bi kad je Ratko Zlogumdžija postavio svog polureta.rdiranog asistenta za generalnog direktora EPBIH (lik nije u stanju prosto-proširenu rečenicu sastaviti)? - Šta bi kad je Nerka Trenerka postavio rođenog burazera ("s kojim nije u krvnom srodstvu") za izvršnog direktora u JP Autoceste (ako ne mogu bratu pomoći, kome mogu)? - Šta bi kad je Igor Kamočaji zaposlio ženu kao portparola BH Pošte? - ... Da napomenem da, za razliku od gore navednih, Sebija bar formalno-pravno ispunjava uslove konkursa.
...sad joj srce ko tepsija...ono sad joj pravooo drago isto ko djetetu kad ga neko pohvali od starijih ili da nesto lijepo za poklon... ono ona je veceras ono pravo razdragana... ...mislim da se Junioru sprema božanstvena noć...osjetit će mozda cak i vrhunac izmedju nona...
Stvarno sramota zar SDP nije mogao da dovede nekoga sa Pala ili Vojkovica , pa da svi budu zadovoljni .
ISKRENE CESTITKE GOSPODJI NA DIREKTORSKOM MJESTU...... SVI KUKAJU U OPCOJ BOLNICI KAO DOCE NAM SEKA JAOOOOOOOOOO JADNI MI....A NIKO NIJE IZASO DA PODRZI SKUP NEGO 20 LJUDI SE SKUPILO OD NJIH VECINA NOVINARI OCIMA SVOJIM GLEDO...... JADNI VI I VAS SINDIKAT U OPCOJ BOLNICI NEK VAS POMETE SAD SVE TO STE I ZASLUZILI........
otpor stoko
ebo ti crven kmer n@anu u guzove kakve veze imau crveni sa lopovlukom tvoje pogane stranke
sad su je poslali da upropasti opcu bolnicu isto kao sto je srozala i kosevsku bolnicu...sramota....
Bakir ovde , Bakir onde . Pa koji je ka(ha)ra ?! Kir na iranskom = k...c )
sta li treba uradit u ovoj drzavi da bi narod izaso na ulice
zlatne kasike, zlatne kasike eee moj glupi bosanski narode, a jad dodzu izbori opet glasajte za 50 KM
Nek ga glodju crveni kmeri! Čestitke prof. Izetbegović.