Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ideja Socijaldemoktratije je uvijek bila i uvijek ce biti tu i ona je iznad svih politicara
Umbert Ecco, Fasizam u deset tacaca - slicnost sa Lagumdzijom i ovakvim SDP-om je ocigledna: \"Elitizam je tipični aspekt svake reakcionarne ideologije, ukoliko je on u osnovi aristokratski, a aristokratski i militaristički elitizam imaju osobinu- preziranje slabijih. Fašizam može da zastupa samo jedan popularni elitizam. Svaki građanin pripada najboljem narodu na svetu, najbolji građani su članovi stranke, svaki Građanin može (ili bi trebalo) da pristupi stranci. Međutim, bez plebejaca nema patrijaca. Vođa zna da njegova moć nije demokratski preneta na njega nego nasilno osvojena i njemu je potpuno jasno da njegova snaga proizilazi iz slabosti masa, koju su tako slabe da trebaju i zaslužuju vođu. Kako je grupa hijerarhijski organizovana (po vojničkom modelu) svaki od nižih vođa prezire svoje potčinjene, kao što opet svaki od ovih potčinjenih prezire one njemu potčinjene. To pojačava svijest o masovnom elitizmu.\"
BRAVO Željko zaustavi reket politiku koju sprovodi damir hadžič koji je tu politiku sprovodio u novom gradu sa okorjelim kriminalcem i ratnim profirerom iz boss-a esedom radeljašem , krao hranu sa žuči i prodavao po sarajevskim pijacama sada tim parama kupuje glasove (više puta osuđivan,....... ŽELJKO NAPRIJED UZ TEBE SMO..........PROTIV KRIMINALACA I RATNIH PROFITERA.
e sad se poskidajte pa u krug slozite ga jedan drugom eto pocnite odma od presednika i damira, a nakraju zovnite i one iz sbb pa nek se i oni ukljuce u kolo.
Zao mi je sto je Komsic napustio SDP ali i dalje imaju moju podrsku, jer su jedina normalna politicka opcija u drzavi, a da imaju dovoljno snage da nesto promjene.
Za sve što se dešava SDP-u u zadnje vrijeme kriva je SDA, stranka koja \"pokušava da rovari u SDP-u hahahahahahahahhahahaahhahahahaa Skide Tihić FTV Bakira Skide Tihić Rejsa Skide Tihić Komšića Još Lagumdžiju pa da majstoru čestitamo, ko se nado.
OVO JE U*DARAC SREBRENICI, SVIM ZRTVAMA SRSKE BARBARIJE GENOCIDASA I IZDAJE \"SVIH POLITICARA KOJI SU NA VLASTI \" !!! ZLATKO LAGUMDZIJA HI*NJO JEDNA IZDAJNICKA , PRODAO SI SVE STO SI MOGAO GENOCIDASIMA SRBIMA PA I M*RTVE UB*IJENE BOSNJAKE ZAJEDNO SA \"SVIM POLIICKIM STRANKAMA u SREBRENICI\" !!! \"SVIM POLITICARIMA\" JEDAN VELIKI BLJ*AK !!! Znacii da ce ZA 2 MJESECA GENOCIDASI SRBI RADITI STA HOCE I KAKO HOCE SA GLASACKIM LISTICIMA i UPISIVATI NIKAD POSTOJECE GLASACE KO I RATNE SRPSKE ZLOCINCE !!! MZ , UN-e, EU-a JE IZDALA SREBRENICU PRIJE 17 GODINA TO SE DANAS PONOVO RADI !!! U Z A S !!! UZAS KOJI SU POLITICARI IZDAJICE I NEPRIJATELJI NA VLASTI !!! SVI CJELOKUPNO, CAST IZUZECIMA, ALI KATASTROFALNI REZULTAT ZA IZBORE U SREBRENICi JE DOKAZ i REZULTAT INERCIJE I IZDAJE SVIH PARTIJA NA VLAST i NJIHOVIH PREDSTAVNIKA !!! Izdali ste\" SVI CJELOKUPNO SREBRENICU\" !!!
a đe su crvene košuljice, kravatice
Podrska Predsjedniku Budimiru !!! Naglasiti da je Predsjednica Ustavnog Suda RBIH-e GENOCIDASICA SRPKINJA STO ZNACI DA CE ONA DATI ODLUKE KAKO GENOCIDAS DODIK ZAHTJEVA PO NALOGU SANU KAPELA beogradkih vampira SRBOSLAVIJE !!! Lagimdzija IZDAJICO Sve je ova igra ZAVJERA protiv DRZAVE RBIH-e !!!
stvarno mi nisu jesni ovi simpatizeri laguzdzije. zasto niste iskreni i okrenete se protiv njega i u njemu netrazite krivca za sve od braka sa radioncicem do zeljkinog istupanja . a sdp stranka je ok ali bez koalicije sa sbb i bez laguzdzije u njoj.
zovi fahru svog toplog, nek napise koju laz u avazu, nek te pokusa vaditi, samo neznam ko jos kupuje taj tariguz.
... neću da budem švabo u montiranom filmu, neću da budem statist u životu ni u kinu......
Komšić, moralna kukavica i štetočina, što ovo nije uradio u I madnatu, pa proračunao, trebala mu infrastruktura SDPa. Mislim na kraju šta je konačno uradio za BiH? Osim što je emotivno nestabilna ličnost? Narod ne zanima ispis i upis u nekakve stranačke knjige, već Komšiću narod zanima posao, pravda i stabilnost, ti se uhvatio klike kako će se birat jedna osoba... Komšiću šta je sa ostatka 4 miliona građana...mnogo si pametan...
Komšić pobjegulja
vidi ti kancelarije komiterne
Vidi faca punih povjerenja.... hahahhahhahhahhaha. kao da gledam policu za konzervama govedjeg gulasa. Uzas bas je sve ovo smijesno i tragi-komicno. Davno je Mesa rekao da vlast i pare kvare ljude, a bio je social-demokrata. Sasvim slucajno znam nekoliko \"uglednih\" clanova SDP-a na funkcijama, sve demagozi i lijencine, puna usta neke velike price al\' bez sustine i sve nekako na frku, galamu, puni neke frustracije...valjda nesigurni pa se kriju iza \"frke\".
Ja se zovem Elmedin Dino Konakovic. Sjecate se vi mene, ja sam prosjecno igrao za Bosna Asu BH Telecom. Kasnije sam dosao na njeno celo, gdje sam uz pomoc mojih stranackih kolega iz SDA uspio da operem milione maraka od BH Telecoma. Nadam se da sam vam se sada uspio bolje predstaviti......