Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje vise ima politicara nego radnika, dosli ljudi da se uslikaju, jer obavljaju posao za koji zamislite primaju plate i to odlicne!!!
ovaj Efendić šta naumi to i uradi...svaka cast.. obećano-ispunjeno...
Ovo je sve farsa i medijsko preseravanje.Zivi bili pa videli
Konačno da se i to uradi. Davno je vakat bio. Ali izjava Zeljkovića "Samo zdravo društvo je društvo koje ide naprijed,..." je malo previše. Jer, da se čovjek zaista brine za zdravlje društva davno bi riješio mnoge probleme koji su zahvatili ovaj grad, a zbog kojih se sekiraju i stres doživljavaju samo građani i radnici. E tog građanina i radnika, kojim kasni plata, nemaju adekvatan gradski prevoz, imaju slabo školstvo itd. pa zato oboljevaju, nijedan doktor ni novi dom zdravlja neće pomoći. Opet skupljanje predizbornih bodova. A svakako da podržavam, kao što rekoh, ovakve projekte, ali ih MORA biti mnogo više.
Nacelnik ubi poso :) ;)
Svaka cast nacelnice! Pravi potez...