Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skup glupsona iz glupsonskog udruzenja :) ziku im loga , bosanski identitet evropski put :)))))))) a prodali energoinvest za 20 miliona KM glupsonima ni s vizama ne treba dpustiti u evropu.
I šta kažeš: Zukić bio portir u mljekari , a sad je pravnik !!!! HAAHAAAHAAAA Koji kadrovik u p.materinu ! A, kraj njega MATIČAR ! HAAAAAAHAAAAHAAA A, minisar će biti Kebo, što je onog Bekta prijavio da na njega i Tihomira hoće da izvrši atentat !!!! Ja, pogana vakta za poštena insana
Ma, nisu ludi da kažu da smjenjuju čovjeka po Gregorijanovoj i Inglišovoj naredbi. Time bi priznali da im stranci vode stranku, postavljaju i smijenjuju kadrove. I, sad će Tihi i ekipa, zajedno sa Dušankom Majkić, Okolićem i svim Dodikovim i SDS-ovim četnicima smijeniti nedužna čovjeka. Oni su davno tražili smjenu zbog Dobrovoljačke, zbog nepristajanja da se smijeni Dragan Lukač.... Bagra je to izdajnička !
Nije tajna da hoce njegovu smjenu samo zato sto je \'dozvolio\' da arap Ebu Ejmen izadje iz imigracionopg centra i da mu sud legalno vrati prethodno \'uredno\' oteto drzavljanstvo, a morao ga je bilo kako istjerati iz BiH. I sad fol nesto treba ovo-ono. Reci Tihicu smetljaru i ti Zukicu poltrone seljacki zasto covjek mora letiti, zasto?
Ma, ovaj Zukić je završio specijalnu školu - nije šala mala -provjereno. Kad sam to čuo, plako sam od smijeha. Ma, pišancija živa ! To ti je ona škola za mentalno zaostale haman mantalno retardirane. Ja stranke i kadra, braćo mila ! E, moj Alija, da možeš ustati iz groba, da vidiš šta Tihić radi, a ti si ga predložio za nasljednika, kao čvrstog i pouzdanog čovjeka. P:S. Selam SADOVIĆU!
@predrag E moj \"predraže\", da ti samo znaš kako sam ja teško završio fakultet. U ratu, u onako teškim uslovima, pod granatama i snajperskim hicima. I kompletan fakultet za 2 god. Još sam usput uspijevao u M.Z. humanitarnu podijeliti.
Tihica bi trebalo strijeljati zbog izdaje domovine. Sadovic je jedini iz rukovodstva SDA koji ima karakter ne pristaje na ucjene. Drugi su bijednici i izdajnici.
A, žiku Gargamela i njegove face !!!! Neće Mane (Gargamel) odustati od obećanja koje je dao Amerima. A, ne, ima da bude kako on kaže ili lete glave. Prno si Gargamele prno!. Zato UMI SE i UBI SE ! Nedaj se TARE, nije ničija do zore sjala, pa neće ni Manetova !
I ovaj prijedlog za novog sefa koji je do nedavno vodio o brojnom stanju kontejnera u gradu je sigurnost da ce doci strucnjak
Gledaj ovoj Zukića, portir mljekare Bjelimići Blago nama, sve same \"intelektualne\" face :(