Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon, mjesec dana čekam da svane ovo jutro.
Narode, izadjite na izbore. Nemojte opet sjediti u kuci i govoriti da nemate za koga glasat. Denis Becirovic, kakav god da je, bolji je id Kakira i SDA olosi. Glasajmo za bolje sutra, za dobrobit svih nas. Ne dozvolite da nam krkani i razni polusvijet opet izabere ove iste cobane.
NECU DA SUTIM
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sad se nosaju koverte, glasovi idu od 20-50km a u ponedeljak opet kukanje na klixu
Opasno je to sto se kutije otvaraju na licu mjesta! Fino zapecacene u centralu pod pratnjom u Sarajevo i tamo brojanje. Jer clan uzme hemisku i samo jos jednu liniju povuce i list nevazeci, jos ovo odbori islred HDZ Bosnjaci i plus SDA... Svi ustvari SDA i deri po Denisu
Kad je počela šutnja? Sad mi stiže poruka da glasam za SDA mamu im njihovu
cetam komentar,glasajte za opoziciju.Koju ba opoziciju Nermina Niksica,Dinu Konakovica i dojucerasnje esdeaovce,ma hajte molim vas.
@GlasamZaSebe bas sa svojim komentarima i psovkama pokazujes svoju kulturu tj svoju nekulturu.Takvima treba zabraniti bilo kakav komentar na bilo kojem portalu.
@BenjaminZuban ostani tamo,tamo vjerovatno zaradjujes za zivot i nemoj nama ovdje krojiti sudbinu ma za koga da ces glasati ili glasovati.
Za sda ne glasam, zbog njih sam ostao bez posla za koji sam se skolovao godinama.
U proteklih 30 dana predizbornih aktivnosti toliko laži i šuplje priče nisam čuo ni za cijelih 41 godina svog života! Zakucali ste👏🚀 U naredne 4 godine očekujem da ćemo u najmanju ruku biti kao Katar🥴
Dajte ljudi da nama u BiH bude lijepo i dobro. Da mi napredujemo i da se razvijamo, da budemo normalno društvo i da ne mrzimo jedni druge. Da ne moramo ići na zapad za boljim životom. Molim vas kaznite ove nacionalističke stranke SDA HDZ SNS da konačno krene na bolje!
Sutra narode svi na izbore, da skinemo parazite s naših leđa
Ujutro se sjetite: lažnih diploma, omladine na zapadu, kineskih respiratornog na kojima su naši najmiliji umirali, Asima, našeg Dzenana. Ne glasajte za nacionaliste SDA
e moji bosanci i hercegovci, mislite izbori a to je sve namješteno....preko 3.200.000 glasača u BiH jednostavno nije tačan broj. IZBORI SU NAMJEŠTENI....
NARODE BIRAJTE PAMETNO AKO NE ZBOG SEBE VEĆ ZBOG MLADIH I NJIHOVE DJECE STOP KORUPCIJI KRAĐU I KRIMINALU
bakir i bakirovca u penziju.
DF i Željko Komsic.Papapa,legitimni I konstutivni.
SVI MI KOJI NISMO UHLJEBLJENI I KOJI NISMO BEZ RAZUMA: AKTIVIRAJMO SE PROTIV UHLJEBLJENOG ZELENOG KADRA: MI RAZUMNI (POSTO ZELENI GLASACI TO NEMAJU) SJETIIMO SE RESPIRATORA I ONIH FACA IZ PLJACKE. SJETIMO SE DA JE 500 HILJADA NASIH OTISLO ZBOG ZELENIH..SJETIMO SE KOLIKO JE NASIH UMRLO ZBOG TIH RESPIRATORA. SJETIMO SE STO SU ODBILI LIJECITI ONU DJEVOJCICU. SJETIMO SE DA ZELENA KLIKA NIKADA NIJE SVE TO OSUDILA. NAPROTIV POHVALILI SU ONU PREVARU OD PREMIJERA. HOCEMO LI BITI ROBOVI JOS 4 GODINE?
DOBRI LJUDI: SJETITE SE RESPIRATORA I ONIH FACA KOJE SU SE OBOGATILE NA MUCI SVIH NAS! SJETITE SE NJIHOVE SILE I ŠPRDANJA S NAMA .SJETITE SE KOLIKO JE NASIH UMRLO POD NERZARIJESENIM OKOLNOSTIMA NA RESPIRATORIMA. SJETITE SE STO SU ODBILI LIJECITI ONU DJEVOJCICU. SJETITE SE DA NIKADA BEG ILI KLIKA ZELENIH NIJE SVE TO OSUDILA. NAPROTIV, SVE SU AMINOVALI. POHVALILI ONU PREVARU OD PREMIJERA. SJETITE SE MEMIĆA I MUKE NJEGOVE. HOCEMO LI BITI ROBOVI JOS 4 GODINE?
Zasto moramo glasati za doktora Denisa? Da bi razbili munafičku DOGMU da nas moze jedino predstavljati onaj ko ima ferman iz Stambola i da dolazi iz nasljednicke porodice. Mi ne zelimo begluk i staleze u drustvu, vec jednakost i ravnopravnost. Glas za Denisa je glas da "covjek bez fermana i potvrde dubokih struja unutar IZ" moze biti izabran.
Glasat za čovjeka koji ne zna riječ engleskog jezika,i on treba da nas predstavlja u svijetu 😂😂