Ministarstvo sigurnosti BiH
0
Počela policijska reforma
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i Tihi ti je isti kurac...ako se ko sjeca u Sirokom Brijegu kako se pobunio.Zar nije malo cudno da je mjesec dana prije toga u mostaru sve bilo bajno i lijepo a i tada je vec sve znao kako ce se odvijati...samo sto je u sirokom brijegu saznao da nece dobiti ono sto je namjeravao(tj. malo vise novca u dzep). Pa sad ide glavom kroz zid da dokaze kako je on u pravu a u sustini ista kurcina
Koliko se ja sjecam SDA je glasala protiv ove Haretove reforme policije,a zna se dobro ko obori aprilski paket.Ja se uzdam u Tihija,jedini koji cista obraza moze izac pred narod jer se nije nahapao kao ostali kriminalni politicari...
eno tihicu sulejjmanu kopaju mezar dze je tu je stizu aferimi...
Šta reče ti kurčina? Nešto ti najbolje ne ide taj jezik naš, o ti veliki pismeni čovječe :)
komentatori: kosi ste vi nepismeni magarcki, rođena majka vas ne bi prepoznala. stidite se svoga baljezganja
Policije mrske neće biti nakon ove reforme, tako da će zajednička policija čitave nam države da odmaže u borbi protiv pedera :)
Policija mrske ce i dalje da deli pljuske.... A sta ce da radi Pederalna policija....? Ce da pomaze ili odmaze u borbi protiv pedera?
Doc, ne uzdahj se mnogo u Tihica. Pa on je pomogao Haretu da ukinu reformu policije. On je sam u dva navrata mogao to spasiti, ali bas tada na te satanke nije dosao. Osim toga, u dva navrata su ostali iz SDA mogli blokirati Haretovu i Dodikovu \"reformu\" policije, tj. malo izmjenjen \"Protokol\", kojim su ukinuli Evropsku reformu polcije.
Tihi ce polahko al fino istopit mrsku,jer tihi zna kako se to radi u rukavicama a hare je poglup i na sav glas govori kako ukinuti rs.Vas ce tihi izbrisat samo polahko ;)
Da hoce ukinuti ovu balijsku policiju vec jednom. Balijski hare i tihi majke im se najebem
Kakva crna reforma,sta se ovdje reformise,pa sve isto ostaje samo dodaju dva nova odjeljenja,a ljud moji.E kad se sjeti m reforme sto smo je dogovorili bili sa onm cetom SDS-ovim,Dragom Cavicem,sad o njoj sanjat mozemo,nestala bi policija mrske za 3 godine,al moj hare glupi sve si usrao.Narode moj glupi kad vjerujete Haretu nek vas jebe jos 2 godine...
Hare se vratio iz Turske da sabotira Evropsku reformu polcije i spasi cetnicku policiju od rasformiranja. Slaba nam je utjeha da njegova stranka to sada ispasta na lokalnim izborima.