Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek nam je Bog na pomoci ...
Opet rade; amidžići, dajdžići, tetići, pičkići i sva ostala ženina i od ženine žene familija i njen cuko radi, a poštena raja (glupsoni) opet čeka neka bolja vremena. eeeee moj narode, samo sjedi i gledaj kako te ista banda j.be 20 godina!
To ti je Bosna i Hercegovina!!
jadni mi...svi onako skupa.......boli ove k... ko je ko..oni trpaju lovu a ovce se tuku... dotakli smo dno duhovnog slijepila
Isto tako jos jedno vazna napomena: Naime u pitanju o vjeri / religiji, popisivac vam nece ponuditi ponudjene odgovore vec im vi sami to morate reci, i to morate reci tacno kako njima stoji u odgovorima... PRIMJER : U popisnom listicu za muslimane je ponudjen ISLAM, tako da ako vi na pitanje koja vam je vjera kazete da ste MUSLIMAN / KA, vi opet idete u ostale, jer na to pitanje mozete odgovoriti samo ISLAM. Iako je ovo jedan veliki apsurd, i podrazumijeva se da su muslimani - islam, nazalost to je jos jedna od tih zavrzlama koja je osmisljena da bi se mnogi pogubili na popisu.
Bojao sam se da nece biti pridavana dovoljna paznja izboru i edukacijiovih instruktora i popisivaca. Tako su opet dosli na spiskove oni pododbni preko stela, cast izuzecima! Vecina ljudi ne shvaca vaznost popisivanja, kao licne karte jedne drzave!
bosnjOk islOm bosOnski
smrdi ti prica
Jel se to nes izjasniti kao bosnjok?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ODRON SVIH ODRONA! Cuo sam da i ovi instruktori koji treba da obucavaju popisivace veze nemaju sa zivotom jer im na obuci federalni instruktori nisu ni 50 % stvari objasnili.... Znaci svi su totalno neinformisani...
OVAJ ŠTO UNLIKUJE JE GARANT NEKO NEPOTISTIČNO ĐUBRE, KOJE JE BABO NJEGOV (j.bo ga babo u pakaš-u) POSTAVIO PREKO STRANKE NA POPISIVANJE! E VAKO 'SMETLJARU' POLIŽEŠ NAM SVIMA ĐON OD PELECI KAD ONAKO KOLEKTIVNO ZAGAZIMO U GOV.NA, I POZDRAVI SVOJU FAMALIJU I POŽELI IM SREĆU NA POPISIVANJU (dabogda popisivali čitav život koliko ste racaku popušili) I RECI IM DA 'NIČIJA NIJE DO ZORE GORILA!
samo znam da kao i sve ostalo u ovoj drzavi ni ovi popisivaci nisu izabrani na legalan nacin, odnosno veze su radile 100 %... :/
Ne znamo se sami ni popišat.
100% Bosanac!