Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LAŽNI GLUPANE IZNAD, NE DIRAJ MI JEREMYJA, ON JE MOJ DRAGI. ŽIVJELA BIH!!!
@jeremy ti ga meni obali, i ja cu ga tebi rado
\"... na, obali mi ti, draga...\"
Pa da, dignu rovit grad za vrijeme najveće špice u jeku neke \"turističke sezone\" da bi dali do znanja kako se nešto radi. Bolje nek to ne rade nikako, a ne ovako, polukvalitetno i na vrat na nos.
Jos kad bi,kako su davno obecali,napravili/produzili setaliste,uz lijevu obalu Miljacke,skroz do \"Principovog mosta\"(do \"Inat kuce\"),koje bi svakako uljepsalo obalu,grad Sarajevo i rasteretilo od guzvi centar grada?!Pa bi tako imali setaliste,lijevom obalom Miljacke,od \"Inat kuce\" do Otoke...
ovaj ne zna citati, jel?
Ovo izgleda ce bit akcija ko i proslogodisnje farbanje (presvlacenjem nekim zelenim sranjem) trotoara oko Pozorista. Za 5 dana napravit sto vise sranja...ili cemo gledat stavljanje novih ploca do SFF 2010.
EBO vas SFF u anus
iaaaaaaaaaa seloooooo veselooooo
pa sa zadnje strane je duzi put, ako ce vec vozati nek ulazi s te strane...usput, otkud onoliko pjesaka a IZRICITA ZABRANA da je pjesacima zabranjen prolaz???? hahahah :D :D i ja s eovom nasmijah :D
Kako nema? Imaju sa zadnje strane pristup!
Ne može se zabraniti autima jer je prvo ambasada Irana tu koja nema drugog pristupa.
kakva korist kad ce to automobili opet polomiti. Jedino da zaliju asfaltom, i nek izvuku dvije trake, i spoje sa darivom. Da oni s kocijama mogu i kroz centar.
Ako NEKO ne zabrani prolazak automobilima nakon radova, uzalud im posao! Ne sjećam se da je prije ’92. IKO mogao voziti ili parkirati na tom dijelu obale!!!!
napokon, samo ce isfuserit ovo u 5 dana