Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ce sluziti molitvu za katolike i pravoslavce , vjerovatni hozda nema ko drugi
@Istina95 :Bit će proučena hatma dova šehidima, služena misa zadušnica poginulim katolicima, pripadnicima Armije RBiH i MUP-a RBiH i parastos pripadnicima Armije i MUP-a pravoslavne vjere." Ne mahnitaj!
jA a ko ce to izvesti
Jel Bakirov izaslanik ucestvovao u borbama ili je i on bio zastekan u centralnoj banci duboko, duboko. Zahvalite Seferu, celi i caci tih dana ili bi bili u hurcu i SA a bogami i citava drzava.
dok se narod sjeća najbojih sinova, nacionalisti kradu li kradu. Nazdravlje
Bit će proučena hatma dova šehidima, služena misa zadušnica poginulim katolicima, pripadnicima Armije RBiH i MUP-a RBiH i parastos pripadnicima Armije i MUP-a pravoslavne vjere. - RESPEKT
poruka za majke- svoju djecu vise niposto da zrtvujete, ne postoji vise dovoljno dobar razlog za to. i vi budite sebicni - takvo je vrijeme/ vakat sada dosao
bravo pilence...........niposto.............nizasta.........a pogotovo ne za ovakvu drzavu !!!!!!
Nije mi jasno zašto se i ovakve ozbiljne manifestacije ne održavaju u KAFANAMA ? Razvijenih kafanskih kapaciteta imamo dovoljno, Fadil će pomoći da i budžet priskoči u plačanju i što ne bi ?
@kiksi10 pa upeklo...........upeklo