Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Naši kadrovi u Parlamentarnoj skupštini koji nisu uspjeli na Kongresu, na tajnom glasanju. Danas ću ponovo predložiti da ih se kooptira. Ove koji su u Parlamentarnoj skupštini, a onda još pojedine, po meni, bitne ljude koji mogu da daju doprinos, a koji nisu prošli u prvom turnusu", kazao je Izetbegović. Toliko o demokratskim izborima u SDA. Možda će uspjeti u drugom ili trećem turnusu. Moj komšija izbacio već tri turnusa janjadi.
u normalnoj drzavi, Kockasta stijena zvana Amir Zukic bi bio drvosjeca, gastarbeiter, fizikaner, ili vodoinstalater. Nikako milioner.
Jos se ne mogu nacuditi sta napravi Bakir i SDA od onakvog izbornog rezultat, i sta im HDZ uradi.
Gledaj intelektualava sve ucenici generacija i prvi na godini bili kad su studirali ....konobari, trecerazredni pavnici... sta ocekivat od zivota u BiH kad te ovakvi vode, nisu oni krivi sto ne znaju.
Ali su sjebani na posljednjoj slici kao da im je neko javio da imaju smrtni slucaj al lijepo ih vidjeti !!!
Da mi je doživjeti pa da ih vidimo ovako poredane u sudnici (zadnja slika)... zbog korupcije, zloupotrebe službenog položaja, utaje poreza, pranja novca, itd...
Prijatelju moj pa zakon je takav da bi kada bi im sve dokazali i izrekli maximalne kazne odlezali bi 1 metar zatvora i niko im imovinu nebi uzeo. Jebes drzavu !!!
Znam, razmišljao sam o državi u kojoj kriminalci idu u zatvor i oduzima im se svaka protupravno stečena imovina a ne o ovom čemeru u kojem živimo gdje ti isti kriminalci upravljaju sa svima nama...
Kako li se gade ovim iz rs,kad se meni ovako povraca kad ih vidim