Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzamija ce izgledati fenomenalno akobogda !
Pozdravljam potez, neka Bosne, i Džamija i Bošnjaka u Njoj!!!!!!! ALLAHU EKBER
Ima li vece kazne za covjeka vec biti musliman!?
hahah sam si sebe pokopao, pa u Ljubljani oni 60godina bez vjerskog objekta i opet imaju vece plaće bolje žive i manje su optereceni od tebe, tj u sustini su bolji ljudi a samim time i vjernici.
NEKA SE GRADI UZNAD USTAŠAMA. PA NIJE OVO LJUBLJANA DA MUSLIMANI 60 GODINA ČEKAJU DŽAMIJU I DA ZEMLJIŠTE PLAĆAJU 4 MILIONA EURA.
A bolnice garant nemaju. Sta je sa ovim ljudima??? Kakave dzamije, kakve crkve itd. Milioni maraka idu za izgradje vjerskih objekata. A sta je sa bolnicama, tvoricama...Za mladog vjernika!!!! Pa ko hoce da se Bogu moli moze otici u bilo koju dzamiju u gradu. Strasno!!!! I jako je bitno da li je na lijevoj ili desnoj strani Neretve!!!
Onima koji su rusili sada im smeta sto se prave...normalno!
Al čuj samo razlog gradnje 56. džamije u Konjicu: :D Naime to će \"uz Repovačku džamiju, biti jedina džamija u Konjicu na desnoj strani Neretve\". Inače na desnoj obali imaju 3 kuće. HAHAHAHAHHA Pretpostavljam da će 57. džamija u Konjicu će biti \"jedina džamija koja je od (propalog) gradskog kina udaljena manje od 1 km, a s čije se munare vidi istovremeno i Prenj i most preko Neretve\" 58. džamija će biti \"jedina džamija iz koje se vide sve druge džamije u gradu\" Hahahhahahaha, za ne povjerovat. Inače radi se o Konjicu, gradu bez ikakve privrede i sa jednom od najvećih nezaposlenosti u BiH (oko 60%), ali istovremeno gradu sa najvećim brojem džamija po glavi stanovnika. Što da kažem nego - svaka čast!
E sto je previse , previse je . Ima li kraja ovom inat-u !!!!!!!!!!!!!!! Da li se na ovakav nacin zeli pokazati vrijednost civilizovanog napretka drustva pa se iz inata ili iz nekog drugog razloga grade ovi objekti .
Milion džamija na šaku muslimana! :D No hajd dobro. Valjda se radi drugačijim civilizacijskim vrijednostima. Mi u Mostaru više volimo ulagat u gospodarstvo i standard života. Jedine vijesti o otvaranju novih objekata iz bošnjačkih općina su otvaranja kojekakvih džamija. U Konjicu rade 56.-u džamiju a bolnica im se raspada. A evo za usporedbu, baš danas u Mostaru je otvorena najmodernija sveučilišna bolnica u Jugoistočnoj Europi, vrijedna stotine milijuna KM, pogledajte slike:: http://www.bljesak.info/content/view/25431/158/ Ja se ne razumijem u te džamije i to kako se vi molite, ali može li mi netko objasnit da li ima ikakvog opravdanog razloga za gradnju tolikih džamija po tim muslimanskim krajevima? Još malo pa ćete u svakoj ulici imat po jednu montažnu džamiju. :DDDD
Koja im je to po redu! Koliko znam, Konjic ima najvise djamija po glavi stanovnika u ovom dijelu svijeta ako ne i u cijelom svijetu. Covjek bi onako sa strane gledajuci mogao pomisliti kako je to neki vjernicki narod i kako su to neki divni mirni dobrocudni i posteni ljudi,.......kad ono,....sve od zla oca i od jos gore majke.
to vi gradite kafanu. lazete turska bagro. to vi kafanu gradite.