Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa morali smo i mi ubit kojeg sa krstom pobogu. Nemoues ti meni hiljadu a da tvoji plijeve luk ne ozlijedjeni. Sta je Lak, krst ti je krvav sa popom i crkvom zajedno, a sad ti drago jer je neko ubio srbina? Placi zbog svog 1% i ja placem sto je tako malo. Nepravedno brate. Al neka, sve se placa.
A ko li po.ub.ija sve te Srbe, a i one Hrvate koji su neki dan ekshumirani u Dolcu? Nije valjda slavna Armija RBiH, jer ona, znamo, nije činila zločine, nije rušila crkve, nije u.bi.ala civile, nije kratila za glavu svećenike! Oni hrvatski civili u Drežnici, Grabovici Uzdolu, Bugojnu, Križančevu Selu i drugdje su se, znamo, sami po.ub.ijali, kao i fojnički fratri, a crkve oko Konjica, Travnika i drugdje srušili su sami Hrvati kako bi napakostili Muslimanima!