Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj patuljasti oblik zla koji se odaziva na ime salko bukvarevic je vjecni uhljeb i foteljas koji u zivotu nije radio nesto od cega ce drustvo imati koristi. faca mu se deformisala u onaj hinjski, podli i lukavi kez kojim svakom porucuje "e ja cu te ogulit onako kako znam!! nakon mene potop" j*bem ti bakire curicu
FBiH se raspada kao nekada Juga, bez Vlade nema ni federacije. Kantoni su preuzeli vlast na svojoj teritoriji, pitanje je kada će početi da se izdvajaju.
Parama se ne može kupiti sloboda. Krajnji cilj nekih snaga u BiH nikada nije bio Republika BIH zato je i ukinuta, zato nikada nije donesen Ustav BiH nego se dvije decenije poziva na mirovni sporazum kao tobože Ustav. Izmišlja se nacija, nestaje jedan narod, svojata jezik itd.
Ovo je demokracija po Čoviću i Čavari.Neće da smjene ljude koji su podnijeli ostavke. Nema sada proče o "majorizaciji i ugroženosti) sveopćeg pučanstva. Dalo im se ko da ih je pet miliona a ne ppetsto hiljada. Donose odluke protivzakonito,kao da je vlada kompletna i ima većinu u parlamentu. A nema i ovo je u principu vlada SDA i HDZ. Dijele Čović i Bakir plijen,a Babin sin nije skonto da je zajeban.Čović će prvo pokupiti sve što se može,a malo i onoga što ne može.Potom će Bakire nastaviti na ostvarenju svojih ciljeva.Ovaj put jači nego ikad.Teritorijalno,ekonomski i politički ..
zašto bi ih smijenili? neka idu svi u paketu a ne da onaj pijun titra na mjestu potpredsjednika i opet x stvari opstruira iz pozadine...ili svi ili nijedan pa neka hurcu sviraju. uostalom, za ovakav scenarij zahvalite sdp i komšiću u 2 navrata...sve dođe na naplatu- prije ili poslije