Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobili sta su zasluzili, vojnici su bili svakako
Po toj logici to isto možeš reći za Srebreničane, sve su bili muškarci većinom u vojnim uniformama i sa vojnim iskustvom.
Isto tako za ubijene Hrvate na Bleiburgu i cijeloj Sloveniji od strane komunizma gdje se masovne grobnice i dan danas otkrivaju, a svi mediji kazu da su pravedno ubijeni bez sudjenja
E moji Norvezani, srpski teroristi su u BiH prije samo 25 godina drzali 1200+ konc logora i klali ljude kao stoku. Prije samo 25 godina !
A šta li su mudžahedini radili? Brali cvijeće i sadili ruže??
Nabroj jedan logor sto su oni drzali?